Radko Urbanyak si bude vyberať z 18 krások v šou Ruža pre nevestu.
StoryEditor

Exkluzívny ROZHOVOR so ženíchom Radkom: Z tohto budú súťažiace veľmi sklamané!

27.02.2024, 10:59
Celebrity

Markíza čochvíľa nasadí do vysielanie ďalšiu epizódu romantickej šou Ruža pre nevestu. Po Tomášovi Tarrovi sa tentoraz bude 18 dievčat uchádzať o úspešného a sexy podnikateľa Radka Urbanyaka (34). Fešný Slovák narodený v Banskej Bystrici už niekoľko rokov žije v hlavnom meste Nórska - Osle, kde sa mu podarilo vybudovať niekoľko prestížnych barov. Teraz ide do televíznej šou hľadať tú pravú. V rozhovore prezradil o sebe mnoho detailov zo súkromia. Na počudovanie Radkovi romantika príliš nevonia. Toto sa kráskam zrejme nebude počúvať ľahko.

A dáte vôbec na prvý pohľad?

Prvotná chémia je veľmi dôležitá. Atraktivita z prvého momentu tam musí byť, inak by to nefungovalo. Takže áno, dávam na prvý dojem. Aj pri dievčatách keď vystúpili z limuzíny som si všímal akým spôsobom prišli, ako rozprávali, ako sa správali, čo mi doniesli, či to bolo niečo zážitkové a každá spravila nejaký dojem.

Minuloročný ženách Tomáš Tarr žil v Ázii a podľa jeho slov sa rozhodol ísť do šou Ruža pre nevestu, že sú mu bližšie dievčatá zo Slovenska. Ázijské ženy mali podľa neho iný naturel, preto hľadal skôr Slovenku? Ako je to u vás? Sú aj nórske ženy výrazne iné ako Slovenky?

Škandinávci sú vo všeobecnosti chladnejší a v porovnaní napríklad so Španielmi sú menej temperamentnejší. Ťažšie si k sebe pripúšťajú ľudí. Takže áno nórske ženy sú iné ako Slovenky.

Zo slovenských dvoch sérií ženísi nakoniec s vybranými nevestami nezostali, dokonca z 27 sérií v USA (kde má tento formát asi najintenzívnejšiu históriu) zostali spolu len 3 dvojice? Ste optimista a aj cez nepriaznivé štatistiky veríte, že si nájdete lásku na celý život v tejto televíznej šou?  

Pevne verím a dúfam, že sa to môže podariť.

Dokázali by ste kvôli žene zanechať svoj život v Osle a vrátiť sa na Slovensko?

V Nórsku mám veľké zázemie, mám tam biznis, byt, kamarátov. Momentálne si neviem predstaviť odísť z Osla. Už som život od nuly začínal dvakrát – v Španielku a Nórsku. Uvedomujem si, že žiadať niekoho, aby sa kvôli láske presťahoval od svojej rodiny do inej krajiny a začal život od nuly je trúfalé. Verím však, že sa mi podarí vybrať si tú správnu s ktorou sa budeme postupne spoznávať, nájdeme si k sebe cestu aj napriek diaľke, nebude nám robiť problém pendlovať medzi dvomi krajinami a časom budeme pripravení otvoriť otázku usadenia sa v Osle.

Čo očakávate od šou Ruža pre nevestu. Samozrejme okrem toho, že si nájdete vysnívanú nevestu?

Nemám veľké očakávania a pravdu povediac, neviem čo mám očakávať. Predpokladám, že o pár týždňov si uvedomím realitu šou, točenia, mediálny záujem a uvidím aké to bude. Ťažko sa to teraz predstavuje.  

Ste pripravený na silný mediálny záujem a to že vás veľa Slovákov bude porovnávať práve s vaším predchodcom Tomášom Tarrom?

Jasné, rátam s tým, že nás budú porovnávať. Sme dve rozdielne osoby, takže je to prirodzené. Verím, že zanechám dobrý dojem. V šou som sám sebou, snažím sa prezentovať taký aký skutočný som a nehrať sa na niečo iné. Dúfam, že to dobre dopadne a teším sa na to.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. máj 2024 17:15