Ďalší rozchod v slovenskom šoubiznise.dreamstime
StoryEditor

Ďalší markízacky pár šiel od seba. Kým on dáva vyjadrenia, ona nezvláda nával emócií!

23.02.2024, 10:30
Celebrity

Z televíznej šou Love Island vychádzajú páry, ktoré majú trvácnosť aj dlho po tom, ako opustia brány luxusnej vily na slnečnom ostrove. Inak tomu nebolo ani v prípade automobilového pretekára Martina Kočiho a finalistky Miss Slovensko 2021 Lucie Novákovej, ktorí sa krátko po šou rozhodli aj pre spoločné bývanie. No dnes je ich láske koniec.

Mnohých táto informácia nielenže prekvapila, ale aj sklamala. Práve tento pár to mal v ich očiach našliapnuté na ružovú budúcnosť.

Smutné správy

 

Pár doposiaľ neavizoval žiadnu krízu. Práve naopak, všetko nasvedčovalo tomu, že medzi nimi všetko funguje tak ako má a obaja pôsobili rovnako zaľúbene, ako keď sa koncom roka 2022 po skončení šou vracali ruka v ruke späť na Slovensko. No očividne, zdanie často klame a aj tento pár je toho dôkazom. O rozpadne vzťahu informoval práve Martin Koči na svojej sociálnej sieti: „Život, život je niekedy zvláštny a aj dosť horký na tom sa asi všetci zhodneme. Sú situácie, na ktoré človek nikdy nebude pripravený a nie všetko nám v živote asi dáva zmysel, nie všetko sa dá vysvetliť a život asi nie vždy pôsobí ako rozprávka. Práve v tom bode som práve teraz, v bode kedy cítim obrovský smútok. Keďže náš vzťah s Luckou bol verejný vzťah tak to tu s vami budem zdieľať aj keď by bolo určite jednoduchšie si to prežiť neverejne. S Luckou sme si zažili chvíle, na ktoré nikdy nezabudnem a navždy za ne budem nesmierne vďačný. Mal som to šťastie v živote doposiaľ stretnúť mnoho úžasných ľudí, no dovolím si povedať že Lucka je z nich ten najväčší anjel. Preto sa Ti chcem z hĺbky duše poďakovať za všetko, za to že si vždy pri mne stála, za to že si vo mne videla vždy len to dobré a za to čo si ma naučila. Otvorila si mi oči a ukázala čo sú hodnoty v živote, vezmem si tvoje rady k srdcu a verím že budem vedieť aj ja raz vidieť svet cez tak krásne oči ako ty.“ Takto znejú slová, ktoré Martin venoval Lucii.

image

Martin a Lucia pôsobili ako stabilný pár.

Instagram/Martin Koci

Zatiaľ o tom nedokáže hovoriť

Lucia sa k celej veci zatiaľ nevyjadrila. Podobne obsiahli status o súkromí si zatiaľ stráži. Jediné, čo napísala je niekoľko slov, z ktorých je cítiť trápenie: „Čítam všetky vaše správy a pri každej som zatiaľ revala, som neskutočne vďačná za vašu podporu. Určite sa k tomu ešte vyjadrím, ale moje oči to už nezvládajú, vždy sa rozcítim.“ Je jasné, že nežná blondínka rozchod znáša veľmi emotívne a zrejme jej bude ešte chvíľu trvať, kým sa z toho úplne spamätá.

image

Martin a Lucia pôsobili ako stabilný pár.

Instagram/Martin Koci
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. júl 2024 18:06