Po nezvestnom bratovi vyhlásili pátranie.dreamstime
StoryEditor

Známa biznismenka hľadá svojho brata! Nezvestný je už viac ako dva týždne!

22.02.2024, 09:30
Celebrity

Známa influencerka a podnikateľka Mimi Candi Pelikán žiada verejnosť o pomoc pri hľadaní jej brata! Nezvestný je od začiatku februára a naposledy bol videný s neznámou ženou a odvtedy sa po ňom doslova zľahla zem.

Pátranie po nezvestnom Marošovi Pelikánovi už prebieha niekoľko dní. Aj napriek tomu rodina a polícia nemá žiadnu stopu.

image

S dcérou Nailou.

Instagram/Mimi Candi Pelikan
image

Jej druhým domovom je Bali.

Instagram/Mimi Candi Pelikan
image

Mimi Candi Pelikán.

Instagram/Mimi Candi Pelikan

Prosba o pomoc

Mimi Candi Pelikán má silnú fanúšikovskú základňu a množstvo priateľov aj medzi známymi osobnosťami. Aj preto sa rozhodla osloviť prostredníctvom sociálnych sietí nielen ich, ale aj svojich fanúšikov: „Naozaj teraz prosím o pomoc, zdieľajte toto video. Hľadá sa môj brat, naposledy bol videný 9. februára.“ Bližší popis uviedla aj v príspevku, ktorý okamžite obletel internet: „NEZVESTNÝ MAROŠ PELIKÁN, 37 rokov, cca 175cm vysoký, stredne štíhlej postavy. Hnedé oči, krátke úplne vystrihané vlasy, či má momentálne neoholené strnisko nevieme. Oblečené mal tmavomodré modré rifle a tmavomodrú bundu. Naposledy videný 9.2 ráno v Moste pri Bratislave, kedy s neznámou blondínkou nasadal do jeho auta VW golf čiernej farby označeného nálepkami HOPIN pred bytovkou kde býval. S touto dievčinou sa stretal každý deň posledné 2 týždne pred zmiznutím, ale netušíme kto to je, čiže ak viete akékoľvek informácie aj o nej, prosím kontaktujte políciu 158 alebo mňa. Jediné čo vieme, je že s ňou bol venčiť 1.2 psy v Slobode zvierat. " Keďže Maroš pracoval ako taxikár, rodina sa obáva, že sa mu mohlo niečo stať aj v práci. Aj to je dôvod, prečo sa obrátili nielen na políciu, ale aj širokú verejnosť

image

Nezvestný Maroš Pelikán bol naposledy videný 9.2.2024.

Instagram/Mimi Candi Pelikan

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 10:53