Madonna sa stále drží v skvelej forme.archív mafra
StoryEditor

Nestarnúcu Madonnu zradila na pódiu náročná choreografia. Nepekný pád popovej hviezdy!

21.02.2024, 11:26
Celebrity

Speváčka Madonna (65) si potrpí na mladistvú vizáž, oblieka sa trendovo a aj na jej koncertoch vidieť, že sa umelkyňa udržuje vo forme. Vysoký vek by jej nikto netipoval. Napriek tomu sa na poslednom koncerte prerátala. Zlyhal ľudský faktor.

image

Madonna na koncertoch vždy predvedie profesionálnu šou.

Profimedia - Premiumis

Kurióznu "nehodu" zažila speváčka Madonna počas koncertu v americkom Seattli. Ani v dôchodkovom veku nemieni kráľovná popu zľaviť z náročných choreografií a divákom neustále ponúka okrem spevu aj špičkovú šou v obklopení profesionálnych tanečníkov.

Lenže krkolomné pozície k hitu Open Your Heart z úspešného albumu True Blue z roku 1986 sa trochu vymkli kontrole a plánované pohyby skončili fiaskom. Speváčka najprv sedí na stoličke a jeden z tanečníkov ju ťahá po pódiu. Lenže na podpätkoch zakopol a spadol, pri čom so sebou pochopiteľne vzal aj Madonnu! Speváčka, ale tvrdý pád prešla s úsmevom. Člen štábu pomohol hviezde späť na nohy a ona dospievala zvyšok vystúpenia bez problémov. Madonna, ktorá patrí jednoznačne k svetovej špičke si potrpí na výpravnú šou. V tomto prípade platí staré známe - kto nič nerobí, nič nepokazí.

Playback? 

Na sociálnej sieti sa fanúšikom ihneď nezdala jedna vec. V momente keď Madonna zo stoličky spadla, spievala do mikrofónu ďalej. Jej hlas sa absolútne nezatriasol a bez jedinej chybičky spievala ďalej. Diváci to vyhodnotili za nerálne a popová hviezda podľa nich bez pochyby spievala na koncerte cez playback.    

Pozrite si VIDEO kde im to na pódiu nevyšlo. Bol to playback? 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 16:34