Dvojica sa zobrala v tajnosti.Profimedia - Standardis
StoryEditor

Agáta a Sokup majú opäť spory. Tentokrát zasahovala aj polícia

20.02.2024, 08:00
Celebrity

Agáta Hanychová (38) sa so svojim ex - partnerom Jaromírom Soukupom (54) opäť naťahuje o spoločnú dcéru Rozárku. Kým si Agáta užívala romantický Paríž, u nej doma zatiaľ zasahovala polícia. Jaromír sa chytí každej príležitosti, kedy z jeho pohľadu Agáta nekoná vo veci Rozárky tak, ako by mala. A Agáta? Tá zase nemá problém pravidelne „liať vodu na mlyn“.

Agáta a Jaromír pravidelne plnia titulky novín. A inak tomu nebolo ani posledné dni. Ústrednou témou bola opäť ich dcéra.

Hra ega

Povedzme, že si Agáta svoj život tak trošku skomplikovala sama. Mať tri deti s tromi rôznymi partnermi chce nie len extrémnu dávku tolerancie, ale aj logistiky ako to celé zmenežovať tak, aby boli pri tom spokojné všetky strany. Častokrát je to práve ego a ješitnosť, ktoré nedovoľujú partnerom ustúpiť či prijímať kompromisy. A presne to sa momentálne deje aj v Agátinej rodine. Neustále naťahovačky a hry o to, kto z koho sú na pravidelnom poriadku. Nehovoriac o tom, že nič si nenechávajú sami pre seba, ale o každú krivdu sa delia aj so širokou verejnosťou.

Paríž len vo štvorici

Agáta sa začiatkom uplynulého víkendu pochválila fotografiou svojich dvoch detí, Kryšpína, ktorého má s aktuálnym manželom Miroslavom Dopitom a Miou, ktorá je tiež dcérou jej prvého manžela, Jakuba Prachaře. Fanúšikom ihneď udrelo do očí, že na fotke chýba jej najmladšia dcérka, Rozárie. A to, kde a s kým je, samozrejme zaujímalo aj otca malej Rózy: „Matce mé dcery jsem začal psát a ptát se, kdo se o naši holčičku stará. Bohužel vůbec nereagovala a já déle než 24 hodin netušil, kdo právě odpovídá za její bezpečí. Na radu svého právníka jsem se jeho prostřednictvím obrátil na policii. Ta mě následně informovala, že zjistila, kde se Rozárka nachází, a jede posílat hlídku pro ověření těchto informací.“,  uviedol Soukup pre Blesk.cz

image

Paríž si Agáta užila s manželom, synom a dcérou Miou.

Instagram/Agata Hanychova

Postarala sa babička
 

Kým bola Agáta v Paríži, o Rozárku sa starala profesionálna opatrovateľka a tiež Agátina mama, Veronika Žilková. Podľa Agátiných slov má Soukup možnosť byť s ich dcérou 16 hodín týždenne. Akýkoľvek výlet či dovolenku si teda môžu spolu s ňou plánovať len veľmi obmedzene, keďže nie je prístupný dohode o tom, že s ňou bude povedzme iný týždeň tráviť viac času.

image

Rozáriu zatiaľ strážila babička, Veronika Žilková.

Instagram/Agata Hanychova
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 16:04