Michal David je dnes o pätnásť kíl ľahší.instagram.com/michal_david_oficialni
StoryEditor

Michal David konečne našiel diétu, vďaka ktorej sa mu podarilo schudnúť. A kilá idú dole aj naďalej

14.02.2024, 10:00
Celebrity

Michal David (63) nikdy nepatril práve k štíhlym mužom a to aj napriek dostatočnému pohybu, ktorý mal nie len na pódiu. Jeho vášňou je tiež tenis. Diéty ho sprevádzajú počas celého života, no tú, ktorá mu vyhovuje a zároveň je efektívna objavil len nedávno.

Práve vďaka tejto diéte, alebo skôr novým stravovacím návykom sa mu podarilo schudnúť krásnych 13 kíl a pridala sa k nemu aj jeho manželka.

Inšpirovala ich dcéra

S pribúdajúcimi rokmi sa aj s kilami bojuje o niečo ťažšie, než v mladosti. Metabolizmus už nepracuje tak ako by mal a mnohokrát sú dôvodom aj rôzne zdravotné ťažkosti, ktoré vám komplikujú udržiavanie sa vo forme. Svoje o tom vie aj jeden z najznámejších českých spevákov, Michal David. Ten však pred pár mesiacmi prišiel na spôsob, ako s kilami zatočiť. Návod mu tak trošku posunula dcéra Klára a v zmysle hesla „ve dvou se to lépe táhne“ sa k nemu pridala aj manželka Marcela. A úspech  na seba nenechal dlho čakať. „Domluvili jsme se s manželkou Marcelou, že do toho půjdeme spolu. Dcera Klára prišla s tím, že máme z jedálničku vyřadit všechny sacharidy, cukry a lepek.“ Prezradil spevák pre web Prima ženy.

image

Michalova manželka Marcela schudla krásnych 7 kíl.

Instagram/Michal David

Jedia takmer všetko

Hudobník zároveň podotkol, že tento typ stravovania mu  veľmi vyhovuje, pretože kilá idú dole aj napriek tomu, že nehladuje a dokonca sa nevzdal ani svojho obľúbeného nápoja, vína. A zo stratených kíl sa teší aj spevákova polovička. Tá počas troch mesiacov schudla sedem kíl. A obaja v návykoch pokračujú a ak budú vytrvalí a samozrejme disciplinovaní, užijú si leto v plnej paráde.  

image

Michal Dávid s manželkou Marcelou.

Instagram/Michal David
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 18:56