Veronika Vágnerová.Instagram/Veronika Vagnerova
StoryEditor

Veronika Vágnerová na estetickej klinike. Už druhýkrát si nechala vylepšiť túto časť tváre

12.02.2024, 08:00
Celebrity

Kliniky estetickej medicíny majú v týchto mesiacoch rušno. Zima je ideálnym obdobím na podstupovanie rôznych skrášľovacích procedúr, ale aj operácií. Využila ho aj Misska Veronika Vágnerová, ktorá ešte koncom minulého roka podstúpila ten istý zákrok ako pred pár rokmi.

Veronika Vágnerová určite patrí k najkrajším a najvýraznejším ženám nášho šoubiznisu. Aj jej však ku kráse dopomohli aj výdobytky dnešnej doby.

Rhinoplastika

Veronika je skutočne nielen krásna, ale aj neprehliadnuteľná žena. Pýšiť sa môže tip - top postavičkou a dokonalými črtami tváre. No nie je to všetko len zásluha prírody či genetiky. Okrem modelácie brady, na ktorej mala po úraze jazvu a bola nesúmerná, si Veronika dala vylepšiť aj nos. A to opakovane. „V novembri 2023 som absolvovala re-operáciu nosa po viac ako 10 rokoch. Rozhodla som tak po opakovaných konzultáciách s doktorom Peterziakom. Môj problém bola poklesnutá špička nosa, ktorej zdvihnutie som riešila už dlhšie. Nakoniec som sa rozhodla, odhodlala k reoperácii a absolvovala ju v plnej narkóze. Po operácii som necítila vôbec žiadnu bolesť, (len chuť na kávu) nemala som ani žiadne modriny. Jednu noc som strávila v krásnom prostredí kliniky Yes Visage (bolo mi tam naozaj dobre, ďakujem sestričkám a celému personálu) 5 dní som nosila telové lepky, aby nos fixovali. Moja požiadavka bola aj to, aby som do týždňa mohla opäť normálne fungovať a dosiahlo sa to.“ Veronika je podľa jej slov s výsledkom maximálne spokojná a neváhala ani so zverejnením fotografií.

image

Veronika po operácii.

Instagram/Veronika Vagnerova

Nie je sama

Veronika ani zďaleka nie je sama, ktorá sa odhodlala na nejaký estetický zákrok. Niektoré celebrity estetické vylepšenia bez okolkov priznávajú a zároveň povzbudzujú ženy, aby si nechali vylepšiť partie, ktoré sú pre ne problémové. Iné akékoľvek zákroky popierajú, hoci sú očividné. Plastiku nosa podstúpila niekoľkokrát aj naša popová hviezda Dara Rolins. Tá sa dokonca aj v týchto dňoch zotavuje po jednom zákroku, ktorý mal zatiaľ pred verejnosťou ostať utajený. Lekár, ktorý Daru operoval sa však na sociálnych sieťach rozhodol pochváliť prominentnou klientkou a neváhal zverejniť ani video, ktoré by Darinka mala radšej len v súkromnom archíve.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 20:46