Christina Aguilera po pôrode výrazne pribrala.Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Christina Aguilera šokovala vychudnutou postavou. Po plnoštíhlych krivkách nie je ani stopy!

05.02.2024, 14:45
Celebrity

Tínedžerská hviezda Christina Aguilera (43), ktorá si podmanila scénu spolu s Britney Spears (42) bola pre mladé dievčatá mantra. Nosili bedrové džíny, krátke topy chceli piercing v nose a účes ako Aguilera. Speváčkina postava sa však vekom a po pôrode zagulatila. Na víkendovom odovzdávaní hudobných cien v bledomodrej róbe všetkých odrovnala. Po korpulentnej postave nie je ani stopy.

Kedysi tvrdila, že svoju štíhlu postavu nenávidela. Tiež, že miluje kilá navyše a už nikdy nemieni chudnúť. Napriek tomu Aguilera v poslednej dobe opäť výrazne schudla a na cenách Grammy predviedla extrémne štíhlu postavu.

Popová speváčka zhodila skoro dvadsať kíl a svoju figúru vystavila na obdiv už pred pár týždňami v Las Vegas, teraz na udeľovaní cien Grammy v Los Angeles.

Mnohí fanúšikovia na sociálnych sieťach sa však pozastavujú nad tým, ako veľmi nezdravo speváčka vyzerá. Podľa niektorých to pôsobí, akoby hlavu prirobili na cudzie vychudnuté telo. Vyhlásila, že za jej perfektnou postavou je zdravý jedálniček a šport. Nič iné za tým nemajú hľadať. 

Kedysi chudá Christina Aguilera po pôrode syna Maxa v roku 2008 začala výrazne priberať. O dva roky neskôr síce kvôli úlohe vo filme kilá zhodila, rýchlo sa, ale dostavil jojo efekt: „Zažila som vrcholy aj pády. Prešla som celým radom vecí v tejto oblasti. Bola som príliš chudá, príliš tučná. Kritizovali ma za to, že som na jednej aj druhej strane,“ vyhlásila v minulosti s tým, že nakoniec si povedala, že najdôležitejší je jej vlastný pocit.

„Milujem svoje telo. Môj priateľ miluje moje telo. Môj syn je zdravý a šťastný, takže to je všetko, na čom mi záleží. Keď som pracovala na Varieté, schudla som tak veľmi, že som bola až príliš chudá. Teraz sa nevážim, ide o to, ako sa cítim v oblečení. To, čo vyzerá dobre na jednom človeku, nemusí vyzerať dobre na inom type tela,“ dodala. 

Speváčka držala aj dúhovú diétu, kedy sa každý deň konzumuje pestrofarebné ovocie a zelenina. V roku 2020 vyhlásila, že s diétami končí. Teraz údajne cvičí dvakrát až päťkrát týždenne a okrem jogy a kardio cvičenia aj boxuje a posilňuje.

Na sociálnych sieťach hudobníčku obviňujú, že si k vytúženej postave pomohla "zázračným" liekom, ktorý je teraz medzi celebritami v kurze. Liek je určený na liečbu cukrovky. 

Pozrite si jej premenu

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 13:01