Ema je porotkyňa v šou Nákupné maniačky.Televízia JOJ
StoryEditor

FOTO Porotkyňa z Nákupných maniačok Ema Fajnor nafotila odvážne zábery, pozrite!

02.02.2024, 10:04
Celebrity

Tmavovlasá porotkyňa Ema Fajnor, ktorá hodnotí po boku Mariána Hornyka súťažiace v Nákupných maniačkach je nepochybne svojská. Má odvážny štýl, nebojí sa obliecť aj do vyzývavých kúskov, ktoré obopínajú jej postavu. Tieto zábery dokazujú, že sa za nič nehanbí.

image

Porotcovia so šou Nákupné maniačky. Ema a Marián Hornyak.

Televízia JOJ

Influencerka a nadaná fotografka je jasným príkladom toho, že aj žena s krivkami môže experimentovať s outfitmi a nosiť čokoľvek, čo sa jej páči. Hoci je so svojou postavou spokojná, priznáva, že v minulosti vyhľadala plastického chirurga.

Nespokojná bola so svojimi prsiami. Riešila však opačný problém, ako drvivá väčšina žien, ktoré idú pod nôž. Mala až príliš veľké prsia a prekážali jej natoľko, že sa rozhodla navštíviť kliniku a podstúpiť redukciu. „Nemali pekný tvar, boli obrovské a obmedzovali ma aj v móde,“ vyjadrila sa Ema, ktorá sa vďaka úprave teraz cíti omnoho sebavedomejšie. Zároveň nevylučuje, že sa v budúcnosti odhodlá na silikónové implantáty.

Ešte raz na operáciu?

„Všetci poznáme operáciu, kedy si človek do prsníkov dá vložiť implantáty. Mne rozrezali kožu, zošili ju a dodali mojim prsiam krásny tvar. Mnoho žien ani nevie, že takýto zákrok existuje,“ prezradila detaily zákroku. „Za moje sebavedomie aj bez bikín vďačím po 15tich mesiacoch od zmenšenia a modelácie pŕs pražskej klinike," vyznala sa pre fanúšikov.

Rodáčka z Bratislavy napriek tomu kladie dôraz na skutočnosť, že je na svoje telo s krivkami pyšná. „Mám rada tvar svojho tela. Či už som silnejšia alebo štíhlejšia, uvedomila som si, že vždy je tá forma pekná,“ dodala.

Treba dodať, že Ema na starších fotkách, kde nemá na sebe hrubú vrstvu líčidiel vyzerá ako dievčatko. Niekedy prirodzenosť nie je na škodu? 

ANKETA
Líčite sa každý deň?

FOTO ODVÁŽNEJ Emy nájdete v GALÉRII

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. júl 2024 16:15