Jasmina Alagič Vrbovská prešla rokmi výraznou zmenou.Profimedia
StoryEditor

Nespoznáte ju! Alagič ako čiernovláska pred úpravami. Takto vyzerala na začiatku kariéry

01.02.2024, 19:00
Celebrity

Jasmina Alagič (34) odštartovala kariéru v šoubiznise účasťou na súťaži Miss v roku 2009. Vtedy bodovala svojou prirodzenou vizážou. Rokmi prešla jej tvár aj účes rôznymi premenami. Dnes je na nepoznanie.

Na súťaži krásy Miss Universe pred štrnástimi rokmi ju jej sexi exotický vzhľad dostal až do finále. S číslom 10 získala prestížne ocenenie Miss Media. Jasminine súťažné vystúpenie so saxofónom na internete zožalo veľký úspech, no nie presne taký, aký asi predstavovala. Nepochybne verila vo víťazstvo. Korunku jej vtedy uchmatla Denisa Mendrejová. Brunetku s balkánskym temperamentom to nezastavilo a vrhla sa na budovanie kariéry. Živila sa ako modelka, neskôr moderátorka módnej televízie. 

Toto nevyšlo

Keď stretla svoju životnú lásku Patrika Rytmusa Vrbovského jej život sa otočil o 180 stupňov. Stala sa mamou syna Sanela. Celebritnej mamičke sa začali hrnúť projekty a odštartovala moderovačky pre známe televízie. Jej aktuálne posledná pracovná príležitosť v súťažnej relácii Heslo na Jojke síce skončila fiaskom no zdá sa, že si temperamentná Jasmina z toho ťažkú hlavu nerobí. Cez sociálne siete poslala odkaz: "Som šťastná za každý váš prejav náklonnosti. Ponuku moderovať Heslo som dostala asi pol roka dozadu. Nevedela som presne, či mám do toho ísť, bála som sa toho, že to je vedomostná súťaž a dievča ako ja tam absolútne nemá čo robiť. Keď som videla zahraničný formát Password, kde je moderátorkou "Keke", každá moderátorka sa jej chce podobať a je to veľmi dynamické. Viem, že aj vám, ľuďom, čo ste teraz tu, sa Heslo páčilo, ale vy ma poznáte a sympatizujete s tým, aká som pri*rbaná. Tak to isté bolo v Hesle," vyjadrila sa moderátorka o rýchlom konci šou.

FOTO PRIRODZENEJ JASMINY NÁJDETE V GALÉRII 

JASMINA SO SAXOFÓNOM

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 14:45