Daniela aj Veronika Nízlovéprofimedia
StoryEditor

Tajomstvo dvojičiek Nízlových: Danglovi robili šoférky, lebo všetci by nafúkali

01.02.2024, 10:24
Celebrity

Speváčky z dua Twiins, Veronika a Daniela Nízlové (37) prezradili čo museli po jednom natáčaní absolvovať. Tímu Dana Dangla (48) robili šoférky. Zabránili parádnemu púseru.

Daniela Nízlová si s Danom Danglom zaspomínali na ich spoluprácu z minulosti a prezradila, že ho dokonca musela so sestrou Veronikou voziť autom. 

Dano sa vyznal, že jeden čas dokázal aj speváčky rozoznať, ale to bolo už poriadne dávno. V tej sekunde ako to vyslovil aj zaváhli: "To bol asi len pocit. My sme totiž robili na jednom filme spoločne. Kde dievčatá účinkovali. Povedal by som, že boli veľmi aktívne. Boli super, že chodili s nami po celom Slovensku a po Čechách prezentovať ten film. A navyše boli nápomocné tým, že sme potiahli do noci boli aj šoférky," odkryl karty producent Dano Dangl. Daniela neváhala a prezradila čo za tým bolo: "Áno lebo všetci by nafúkali, len my nie," zasmiala sa z chuti speváčka. 

Twiinsky sa už tento piatok predvedú vo vedomostnej súťaži Milujem Slovensko. RTVS odvysiela jubilejný dvojstý diel. V súťaži boli už trikrát. Naposledy to bolo pred ôsmimi rokmi. Ako doma sa cítia pri otázkach z hudby. Tentokrát však ostali zmätené, pretože sa v súťaži objavili netradičné tóny: "Tá hudba podľa mňa ide hneď, ale teraz ma trochu zmiatli, lebo tam dali podkladi respektíve aranžmány z takých zahraničných hitov. Tak nás to teraz trochu viac zmiatlo. Ale bavia nás všetky disciplíny. Máme strach z tých narodenín," objasnili.

Twiinsky sa objavia v súťaži Milujem Slovensko.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 01:21