Dvojica má dcéru Neu. Pár nikdy netvorili.avn
StoryEditor

Otec dcéry Veroniky Nízlovej, Matúš Kolárovský skončil v liečebni pre závislých

31.01.2024, 08:05
Celebrity

Sú to takmer dva roky čo exotickému spevákovi Matúšovi Kolárovskému (23) porodila po krátkom romániku twinska Veronika Nízlová (37) dcéru Neu. Veve otca dcéry dlho tajila. Nakoniec sa mladík k otcovstvu priznal. Všetko vyzeralo idylicky aj keď pár nikdy netvorili, vychádzali spolu. Teraz ich však rozdelila Matúšová závislosť.

Už v minulosti priznal hudobník Matúš Kolárovský závislosť od liekov, drôg a alkoholu. Či sa pod závislosť podpísala jeho kariéra, alebo len nezvládal slávu vie len on sám. Zrejme ho zmenila dcéra Nea a rozhodol sa s vážnymi neduhmi skončiť. Spevák sa nechal hospitalizovať na klinike v Hrnovciach.

image

Klinika je obklopená zeleňou a má krásnu záhradu.

pnh.sk

Podľa denníka Nový Čas nastúpil na protialkoholické liečenie v psychiatrickej nemocnici. Svoj problém dlhodobo potláčal a odmietol si priznať, že je čas začať závislosť riešiť. Až teraz!

Kolárovský všetkých poriadne šokoval, keď pred pár mesiacmi priznal, že bujeje s viacerými nebezpečnými závislosťami. Rovnako šokujúce boli aj ďalšie zverejnené detaily z jeho života. Hovoril o DNA testoch kvôli dcére Nei, ktorú má s Veronikou Nízlovou, či dokonca o pokuse o samovraždu. Málokto tušil, že s mladým stále usmiatym umelcom je to až také vážne. 

Bizerné priznanie

Celebritná mamička nechcela pdlho riznať, kto je otcom jej dieťaťa. Keď už aj vrabce na streche čvirikali, že dcéru splodila so spevákom a hercom Matúšom Kolárovským, vyšiel o 15 rokov mladší umelec alias Yael s pravdou von. K otcovstvu sa priznal v klipe ku skladbe My, v ktorom držal Neu na rukách a stekali mu slzy. Pár spolu nikdy nežil. Spevák mal po boku priateľku Nikol a žil v hlavnom meste. Nízlová zas so svojou sestrou a deťmi v Tlmačoch. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 00:27