StoryEditor

Veronika Nízlová sa stala mamičkou! Dcérke dala netradičné meno, aké v kalendári nenájdete

11.11.2021, 09:40
Celebrity
Speváčka sa s radostnou správou pochválila na sociálnej sieti.

Napriek tomu, že pred vyše dvoma rokmi speváčka Veronika Nízlová oznámila rozvod s manželom, jedno z jej najväčších želaní sa splnilo. Známa Slovenka sa netajila tým, že by sa rada stala mamičkou - najmä po tom, čo do rodiny pribudla malá Linda. S dcérkou svojej sestry, ktorej je zároveň aj krstnou mamou, trávila väčšinu svojho času, kedy si uvedomovala, že práve mať vlastnú rodinu je jedným z jej životných poslaní. 

Osud to však zariadil trochu inak, než si možno na začiatku predstavovala, no napriek tomu to Veronika prijala s obrovskou radosťou. ,,Už to asi viac neskryjem!V novembri budem mať tú česť byť “mama”. Je to najkrajšia úloha v mojom živote a teším sa, že sa mi tento sen splní. Neviem sa ťa dočkať lásočka moja milovaná,'' napísala k záberu, na ktorom sa už črtalo vypuklé bruško. S otcom bábätka však netvorí pár. 

,,Hoci s ockom dieťatka nie sme spolu, vždy mu budem vďačná za tento dar. Dohodli sme sa, že jeho meno nebudem zverejňovať. Takisto rešpektujem jeho rozhodnutie, že nebude súčasťou nášho života. Želám mu všetko dobré,'' vyjadrila sa k tejto téme verejne a dodala, že je na úlohu mamičky pripravená. Pomocnú ruku jej podá najmä sestra Daniela, ale aj rodičia, ktorí sa ďalšieho vnúčatka nevedeli dočkať. 

Dievčatko prišlo na svet v levickej nemocnici. ,,Vitaj Nea. Konečne sme spolu! Milujem ťa najviac na svete, budem ti tou najlepšou maminkou,'' napísala k záberu po pôrode Veronika a nám neostáva nič iné, než pochváliť výber netypického, no krásneho mena a zaželať najmä veľa zdravíčka a šťastia. Lásky majú nepochybne požehnane už teraz!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa vebi (@veronikatwiins)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 09:23