Cifrovci prežívajú ťažké dni, ich synček je v nemocnici.
StoryEditor

Je to vonku! Veronika Cifrová Ostrihoňová sa teší na ďalšie bábätko

30.01.2024, 09:00
Celebrity

Rodina Veroniky Cifrovej Ostrihoňovej sa už o pár mesiacov rozrastie o ďalšieho člena. Jej sestra Patrícia čaká svoje druhé dieťa. Už o malú chvíľku tak budú mať opäť dôvod na radosť.

S krásnou správou sa podelila práve Patrícia. A prezradila aj pohlavie ich potomka.

Rodina sa rozrastá

Veronika v rôznych rozhovoroch niekoľkokrát potvrdila, že má so svojou o niekoľko rokov mladšou sestrou Patríciou, veľmi dobrý vzťah. Preto sa iste aj ona na príchod bábätka do rodiny veľmi teší. Aj samotná Veronika je už dvojnásobná mama a so svojim manželom Matejom Cifrom, ktorého poznáte pod prezývkou Sajfa, majú dve deti. Staršiu Sáru a mladšieho Šimona. Patrícii sa ako prvý narodil syn Alexander, ktorý v lete oslávil svoje druhé narodeniny. A o pár mesiacov k nemu pribudne sestrička. Obe tak majú kombináciu, po ktorej túži mnoho rodičov.  K fotografii s rastúcim bruškom Patrícia napísala: „To najlepšie, čo nám starý rok dal“.

image

Patrícia s manželom už o chvíľu budú dvojnásobní rodičia.

Instagram/Patricia Valentova

Plodný rok

Minulý rok bol na bábätka v šoubiznise skutočne plodný. Najmä koncom roka sa s pôrodmi akoby vrece roztrhlo a na Vianoce sa tak z prírastkov mohli tešiť herečky Natália Puklušová či Ráchel Šoltésová a tiež známy spevák, Thomas Puskailer. A ani tento rok zrejme nebude o detičky núdza. V očakávaní sú víťazi prvej série Love Islandu, Laura a Martin. Pred pár dňami radostnú správu oznámil aj Samuel Procházka, známy tiež ako Gracioso a teraz sa pridala aj sestra známej moderátorky Veroniky Ostrihoňovej, Patrícia. Uvidíme, kto sa ešte tento rok pochváli krásnou správou.

image

Pohlavie bábätka oznámila stručne: "babygirl"

Instagram/Patricia Valentova
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 11:07