Zomrela známa kartárka Jana Demeterová.dremastime
StoryEditor

Zomrela známa kartárka: Osud vykladala cez televíziu aj youtube, Hanychovej i Vémolovi

29.01.2024, 15:38
Celebrity

Náhle zomrela známa česká veštica Jana Demeterová (†49). Diváci ju mohli poznať napríklad z programu televízie Prima s názvom Volajte veštici, ktorý sa vysielal pravidelne v nočných hodinách.

„Vo veku 49 rokov nečakane zomrela známa kartárka Jana Demeterová. Jej srdiečko sa zastavilo,“ informoval na Facebooku šéfredaktor časopisu Vo hviezdach Roman Zahrádka.

Zastavilo sa jej srdce

„Jani, bola radosť s Tebou spolupracovať. Vďaka za to, že si sa podieľala svojimi príbehmi na tvorbe časopisu Vo hviezdach, som rád, že som Ti mohol pripraviť u nás na vydanie Tvoju knižku a hlavne som rád za naše dlhoročné kamarátstvo, počas ktorého sme sa častokrát veľmi zasmiali.Všetkým, kto Ťa poznali, budeš chýbať.Mnohým ľuďom si svojimi predpoveďami pomohla alebo dokonca zachránila život. Už preto je pre nás Tvoj odchod taký nečakaný, ale viem, že je Ti teraz dobre. Nech je Ti nebo naklonené! Roman," zverejnil smutnú správu.

image

Jana Demeterová bola známa veštica.

facebook/janademeterová

Korpulentná blondínka veštila roky na obrazovkách televízie s audiotextovým číslom. Neskôr už veštila z kariet aj cez Youtube. Bola vyhľadávanú ženou v tejto sfére.

V talk show Na kafečeka sama naznačila, že srdiečko má veľmi slabé, čo ju obmedzovalo vo vykonávaní náročnejších profesií, ktorým by sa túžila venovať - ​​chcela totiž byť mníškou alebo zdravotnou sestrou, preto tiež vyštudovala zdravotnú školu. "To je všetko posolstvo zhora - mníška, kartárka, sestrička. Ale fyzicky a psychicky som to nedala, pretože srdiečko je slabé, tak som zostala pri tých kartách," posťažovala sa vo svojom poslednom rozhovore Miluške Bittnerovej koncom roka 2023.

Kartárka Jana Demeterová prezradila, že byť mníškou jej zakázala mama. Osud jej nakoniec sám ukázal inú cestu. "V desiatich rokoch som pod posteľou našla karty a začala som sa s nimi hrať. Sestre som vyvestila, že pôjde von, príde domov a dostane. A ono sa to stalo. Odvtedy som verila na karty," spomínala zosnulá kartárka. "V jedenástich rokoch som už chodila do kostola a prosila som Boha, či ten dar mám."

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 10:23