Herečka Sofia Vergeradreamstime
StoryEditor

Kolumbijská herečka Sofia Vergara: "Moje poprsie mi otvorilo mnoho dverí," začala v pikantnom rozhovore

29.01.2024, 09:17
Celebrity

Herečka pôvodom z Kolumbie, Sofia Vergara (51) aktuálne hviezdi v seriáli Griselda, kde stvárňuje krutú narkobarónku. Vizážisti jej pridali niekoľko rokov naviac. V skutočnosti Sofia napriek veku stále žiari mladistvým vzhľadom. Prehliadnuť sa nedá jej bujné poprsie. Výhod plného dekoltu si je dobe vedomá. V rozhovore to otvorene priznala.

Exotická herečka vždy očarí širokým úsmevom, veľkými očami, skvelými vlasmi a postavou. Ako priznala, je si vedomá svojich výhod, že vždy priťahuje pozornosť. "Bolo by absurdné to popierať alebo aby som sa kvôli tomu cítil zle. Naopak, som vďačná za svoj život. Moje obrovské prsia a moje telo mi otvorili dvere. Boli mojim pasom do sveta, keď som mala 20 rokov, keď som začínala ako modelka. Dnes mám 51 rokov a stále som tu," zhodnotila sebavedomo. 

Z krajších a mladších žien si nerobí ťažkú hlavu: "Nebojím sa riskovať. Pracujem tvrdšie ako ktokoľvek iný, mám osobnosť, vždy som si uvedomovala, čo mám, a nebála som sa. Sú ženy, ktoré sú krajšie, mladšie, ktoré majú väčšie prsia a krajšie telo ako ja, ale ja som stále žiadaná. Neoperujem mozgy, je to len zábava a najhoršie, čo sa mi môže stať, je, že mi povedia, že vyzerám škaredo, alebo že tá bláznivá nevie, ako sa má správať," zasmiala sa. 

Už ako mladá si uvedomovala, že púta pozornosť opačného pohlavia: "Už asi od strednej školy. Všetci chlapci chceli byť so mnou. Nie, že by mi to zlepšilo náladu, ale uvedomovala som si, že sa k správajú inak. Od malička som poznala svoje prednosti a hrala som s nimi. Ale ak vidia len moje prsia, tak to je tvoj problém," zhrnula Sofia.

Herečke skrachovala druhé manželstvo. Ťažkú hlavu si zdá sa z toho nerobí: "Som čerstvo rozvedená so svojím druhým manželom (hercom Joeom Manganiellom), s ktorým som bola 10 rokov. Moje manželstvo sa rozpadlo, pretože môj manžel bol mladší. Chcel so mnou mať deti, ale aj som nechcela byť stará mama. Mám pocit, že to nie je fér voči dieťaťu. Vážim si toho, kto to robí, ale to už nie je pre mňa. V 19 rokoch som mala syna, ktorý má teraz 32 a som pripravená byť babičkou, nie matkou. Takže, ak príde láska, musí prísť s deťmi. Som takmer v menopauze. Je to prirodzený spôsob vecí," povedala v rozhovore pre el pais.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 13:58