07-05-2022 Praha, Forum Karlin - Miss Czech Republic 2022,Image: 689494957, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: noProfimedia - Standardis
StoryEditor

Dara Rolins: „Viem, že ak chcem, rozsvietim miestnosť viac, ako všetky modelky sveta!“

24.01.2024, 14:00
Celebrity

Dara Rolins (51) je ikonou, ktorá inšpiruje tisícky žien. Mnohé sa jej chcú podobať, často sa možno stretne so závisťou, no ona aj napriek tomu tvrdí, že šmrnc môže mať každá jedna žena. A pritom vôbec nemusí vyzerať ako top modelka.

Nastaviť si ten správny pohľad na seba samého zrejme nie je vždy jednoduché, no za pokus to stojí. V končenom dôsledku z toho budete profitovať najmä vy.

Pod drobnohľadom

Dara nahlas vyslovila to, čo mnohé z žien vnímajú veľmi intenzívne. O tom, že ženy sú najväčšie kritičky niet pochýb. Neraz sa s tým iste stretla každá jedna. Porovnávanie je na dennom poriadku a samozrejme súperenie o to, ktorá je v čom lepšia. Žena, matka, kamarátka, kolegyňa. A čo na to diva, ktorá za celú svoju kariéru určite zažila takýchto situácií viac než dosť? „ Aby sme boli atraktívne pre mužov, nemusíme byť tak dokonalé, ako máme potrebu byť atraktívne pre ženy. Je vám jasné, že sa riešieme v PRVOM rade kvôli ostatným ženám a ich prísnym pohľadom a kritike. Nevravte, že ste si nikdy neuvedomili ako je to, čo vidí ženské oko, skryté tomu mužskému. Boli ste u kaderníka? A kto si to všimol bez toho, aby ste museli dať tri indície a nakoniec na "to" ukázali prstom:)? Váš partner? Čo si! Bola to kamarátka, kolegynka z práce, ktorá vám pochválila účes. Prečo? Pretože každá jedna z nás má viac či menej vo zvyku sa porovnávať. A tak trochu medzi sebou súťažiť. V nekonečnom množstve disciplín.“

Krásna podľa Dary

Aj samotná speváčka má na krásu subjektívny pohľad a inšpirovať by sa ním mohli mnohé z vás. „Verte mi, že viem o čom hovorím. Nie je to o najaktuálnejšom stylingu, o najlepšom účese, dokonalom tele, váhe. A už vôbec nie o veku. Viem, že ak chcem, rozsvietim miestnosť viac, ako všetky modelky sveta:). A nie len ja! Proste každá správne sebavedomá žena. Taká, ktorá sa o seba stará. Má šmrnc (v niektorých krajinách sa tomu hovorí mrd:) a ten nie je limitovaný ničím a nikým.“ Zároveň dodáva, že je fajn sa o seba starať. Zdravo sa stravovať, športovať. Nesnažte sa nikoho napodobňovať a buďte v prvom rade samé sebou. A starajte sa nie len o svoj vzhľad, ale aj o dušu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 07:41