Prvú svadbu absolvovali v januári.Instagram/Dominika Jurena
StoryEditor

Dominika Jurena venovala manželovi krásne vyznanie. Budete dojatí

23.01.2024, 08:30
Celebrity

Dominika Jurena sa dnes pýši titulom dvojnásobná mama. Od svadby so svojim manželom, ktorá bola len pred troma rokmi toho stihli skutočne veľa. Založili si rodinu a zdá sa, že Dominika žije skutočnú rozprávku.

Speváčka venovala svojmu manželovi krásne vyznanie plné lásky. Jedným z najkrajších dní v jej živote bola určite práve svadba so svojim vyvoleným.

Dve svadby

Prvú svadbu absolvovali snúbenci Dominika a Michal 22. januára pred troma rokmi. Bola len v kruhu najbližších a oslava sa konala v rodičovskom dome nevesty: „Rozprávková svadba.. Svadba snov...Nedokážem nájsť slová na tú emóciu, ktorú som včera prežívala. Včerajší deň úplne predčil moje očakávania, bol ešte krajší, ako sme si ho s Miškom vysnívali. Ani táto zvláštna doba nás nezastavila v tom, aby sme spečatili a oslávili našu lásku pred Bohom.. a ON sa nám za to odmenil v podobe dokonalej svadby aj počas pandémie a lockdownu. Mať v Januári 14 stupňov, slnečno, bez jediného mráčika.. To nie je náhoda...“ O pár mesiacov neskôr, v máji, oslávili ich životný krok so zvyškom rodiny a s priateľmi:  „21.05.2021 - Druhý najkrajší deň nášho spoločného života. Ďalší splnený sen. Ďalší dôkaz toho, že ten hore nás musí mať fakt veľmi rád a že viera spojená s modlitbou a dôverou je tá najsilnejšia kombinácia na svete!“

Do troch rokov ...

So zakladaním rodiny sa Dominika a Michal skutočne poponáhľali. Najskôr sa mladá rodinka rozrástla o prvého člena, synčeka Michala a na jeseň minulého roka pribudlo ďalšie bábätko, dcérka Izabela.

image

Dominika má krásnu rodinku.

Instagram/Dominika Jurena

Krásne vyznanie

Dominika chválou na svojho manžela nešetrí a verejne mu vyznala lásku už niekoľkokrát. Na ich tretie výročie svadby mu opäť venovala slová plné lásky: „Najkrajší deň môjho života.. Ďakujem ti za 3 nádherné roky. Cítim sa tak neskutočne milovaná a požehnaná. Stihli sme toho veľa a mnoho sme dostali.. najmä naše dve krásne a zdravé deti. Ďakujem, že vďaka Tebe sa vždy rada vraciam domov. Ďakujem, že vďaka Tebe môžem zažívať nebo na zemi.. Milujem Ťa najviac na svete.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 16:33