Raper Pil C povedal o ponuke ísť do šou.Oski Barami
StoryEditor

Známy raper odmietol ísť do šou Ruža pre nevestu, aj keď mu ponúkali poriadny balík

22.01.2024, 15:13
Celebrity

Známa televízna šou Ruža pre nevestu je veľmi diskutovaná. Našla si svojich fanúšikov, ale aj odporcov. napriek tomu prichádza televízia s novou sériou. Minulý rok bol televízny ženích, ktorý si hľadá lásku svojho života Tomáš Tarr. Podľa známeho rapera bol však až druhou voľbou.

Televízia Markíza odhalila karty a zverejnili, kto bude "ženích" v nadchádzajúcej sezóne. Diváci sa môžu tešiť na podnikateľa z Nórska, Radka Urbanyaka. Tridsaťštyriročný Slovák narodený v Banskej Bystrici už niekoľko rokov žije v Osle, kde sa mu podarilo vybudovať sieť prestížnych barov. Pýši sa bujnou hrivou a vyšportovanou postavou. 

Nájsť do šou adepta zrejme nie je také ľahké. Raper Pil C, vlastným menom Lukáš Kajanovič tvrdí, že aj jeho do šou lákali za ťažké prachy. Nakoniec ponuku odmietol: "Dlho som zvažoval. Mal som veľa pre a proti. Bola to pekná suma," povedal v podcaste Oski Barami. Tvrdí, že žiadnu zmluvu o mlčanlivosti nemá podpísanú a tak sa môže otvorene vyjadriť: "Nemám podpísané žiadne endéačko (dohoda o mlčanlivosti a ochrane dôverných informácií, pozn. red.)." Sumu nechcel špecifikovať no naznačil, že išlo poriadny balík. "Rozprávame sa v desaťtisícoch, rozprávame sa o stotisícoch?," pýtal sa ho moderátor. "Nechcem to upresňovať," usmial sa.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 16:20