Nová hviezda šou Ruža pre nevestu, Radek.televízia Markíza
StoryEditor

Toto je nový ženích v šou Ruža pre nevestu. Dievčatá si ide omotať okolo prstu svalovec zo severu

22.01.2024, 09:49
Celebrity

Na rozdiel od Ján Novotného a minuloročného ženícha Tomáša Tarra tento rok nový fešák Radko púta pozornosť extrémne vyšportovanou postavou. Televízia Markíza ukázala ich žolíka v šou Ruža pre nevestu. Diváci už reagujú.

Minulý rok televízia Markíza nasadila po rokoch súťaž Ruža pre nevestu. Prvýkrát pred rokmi bol do úlohy ženícha, ktorý si vyberá s tucta súťažiacich krások pasovaný Honzík Novotný. Podnikateľ z Mníchova, ktorému všetky ležali pri nohách. Minulý rok televízia formát oprášila a stavila na Tomáša Tarra. Rodák zo stredného Slovenska, ktorý rozbehol podnikanie v Bangkoku. Tento rok sa diváci môžu tešiť na ďalšiu sériu emocionálne vybičovanej šou. 

Markíza odhalila, kto bude teraz ich krásavec. Po Tomášovi Tarrovi sa tentokrát bude osemnástka dievčat uchádzať o úspešného a sexy podnikateľa Radka Urbanyaka. Tridsaťštyri ročný Slovák narodený v Banskej Bystrici však už niekoľko rokov žije v hlavnom meste Nórska - Osle, kde sa mu podarilo vybudovať sieť prestížnych barov.

​„Ponuka účinkovať v šou Ruža pre nevestu prišla nečakane a zo začiatku som neveril, že je myslená vážne. Slovenský formát som nepoznal, takže rozhodnutie byť súčasťou projektu nepadlo ihneď, ale po viacerých rozhovoroch s mojimi najbližšími, najmä maminou, ktorá šou Ruža pre nevestu poznala. Dlhodobo žijem v zahraničí, kde mi popri práci nezostáva veľa času na hľadanie lásky. Aj to bol dôvod, prečo som kývol na ponuku TV Markíza využiť možnosť stretnúť svoju spriaznenú dušu prostredníctvom tejto šou,“ hovorí mladý podnikateľ

Nespokojní

Na sociálnych sieťach ihneď pribudli stovky komentárov. Vyjadrili nespokojnosť s novým fešákom. "Taký úspešný a dá sa nahovoriť prísť na Slovensko hľadať umeliny," znie jeden z tých miernejších komentárov. "Od fešáka ma ďaleko," zhodnotila Michaela v komentári. 

"Tieto príbehy o úspešných wannabe podnikateľoch žijúcich v zahraničí, ktorí prišli späť na Slovensko hľadať svoju osudovú lásku a rovno do Markízy," šomre ďalší divák. Najviac sú všetci zvedaví na krásky, ktoré prídu bojovať o Radkove srdce. Kým minulý rok sa natáčalo v slnečnom Turecku tento rok štáb vycestoval do exotiky až na ďalekú Srí Lanku. 

Takto vyzerali súťažiace minulý rok. FOTO v GALÉRII

image

Tomáš Tarr si vybral Petranu.

televízia Markíza
image

Ruža pre nevestu.

image

Ruža pre nevestu.

image

Ruža pre nevestu.

image

Ruža pre nevestu.

image

Šou Ruža pre nevestu.

image

Petrana zo šou Ruža pre nevestu odhalila súkromie.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 02:16