Nečakane umrel herec z obľúbeného seriálu.
StoryEditor

Zomrel herec z úspešného seriálu Bevery Hills 90210. Mal blízko k Brende

22.01.2024, 10:54
Celebrity

David Gail mal 58 rokov. Známy bol najmä vďaka úlohe snúbenca Brendy Walshovej zo seriálu Beverly Hills 90210 a Dr. Joe Scanlona v seriáli Port Charles.

David sa objavil v seriáli Beverly Hills 90210 vďaka čomu sa dostal do povedomia aj divákom, ktorý nepatrili k jeho sledovateľom.

V seriáli si zahral epizódnu postavu ako snúbenec Shannen Doherty alias Brendy Walshs. Jeho sestra Katie Colmenares potvrdila tragickú správu v sobotu v príspevku na Instagrame a napísala: „Sotva bol deň v mojom živote, keď si nebol po mojom boku, vždy môj krídelník, vždy môj najlepší priateľ, pripravený čeliť čomukoľvek a komukoľvek so mnou." Na záver dodala: „Medvede už nikdy nebudú rovnaké, ale budem ťa tak pevne držať každý deň vo svojom srdci, ty nádherná, milujúca, úžasná, divoká ľudská bytosť. Chýbaš mi každú sekundu každého dňa, navždy."

David Gail sa narodil 27. februára 1965. Svoj televízny debut si odkrútil v roku 1990 v epizóde Growing Pains a pokračoval v hosťovaní vo filmoch Doogie Hoswer, M.D., Murder, To je vražda napísala a Matlock. Predtým, ako získal opakujúcu sa úlohu Stuarta Carsona v populárnom Beverly Hills 90210 v roku 1993.

Pre toho, kto si nepamätá ich milostnú zápletku: Bohatý chlapec Stuart sa stretne na rande naslepo s miestnym zlým dievčaťom Brendou Walsh a po búrlivom romániku sa mladý pár zasnúbi. Brendina rodina a priatelia sa ju snažia odradiť od svadby so Stuartom, ktorý mal v minulosti obchod s drogami. Ona ich, ale nepočúva. Stuart a Brenda utekajú do Las Vegas, kde Brendu priatelia sledujú, aby ju prinútili prehodnotiť manželstvo. Zafunguje to a ona svadbu odvolá. Tým Stuarta odsunie len do priateľskej zóny.

image

Herec David Gail

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 14:04