Herec Peter Kočišrtvs
StoryEditor

Herec Peter Kočiš o tom, ako našiel svoju lásku Mirku. Takéto bolo ich zoznámenie

19.01.2024, 12:48
Celebrity

Herec je už šesť rokov v šťastnom vzťahu s priateľkou Mirkou Frankovskou, ktorá je zároveň jeho kolegyňou v Divadle Nová scéna. Peter Kočiš (58) teraz odhalil ako sa po jeho rozvode našli.

Herec Peter Kočiš rád špásuje a tak začal aj jeho rozhovor: "Priateľka je pravá ruka generálnej riaditeľky. Preto som aj v Oliverovi Twistovi," zažartoval a narážal tým na nové divadelné predstavenie, ktoré pripravuje. Pred šiestimi rokmi sa to však začalo nečakane: "Zoznámili sme sa na jednej derniére, kde som neúčinkoval. Ale bol som pozvaný. Tam sme sa dali do reči. A sme sa dlho rozprávali," prezradil ich začiatky. 

Priznal, že zahreší

Priateľka Mirka ho priviedla aj k novej záľube, z ktorej sa už stala pravidelná aktivita a spolu tak spoznávajú krásy Slovenska. Áno, je to turistika. Začiatok nebol ideálny, doslova bolestivý a preto sa herec neudržal a z jeho úst vyšlo niekoľko nadávok. Nevzdal to však a teraz sa teší z lepšej kondície. Ako nám však pred koncom roka povedal, predsavzatia si nedáva a za svoj azda jediný neduh zatiaľ považuje fajčenie. Ak s tým, ale skončí nebude to rozhodnutie na prelome rokov. Iba tak. Nateraz takéto plány nemá a zmieril sa s tým, že si proste cigaretku zapáli aj keď si je škodlivosti vedomý.

Neskoré večery sú dnes iné oproti tým ako ich trávil v mladosti. Prezradil, že ideálny večer môže byť aj pracovný avšak za určitých podmienok, no a ten súkromný je úplne jasný. "Rád spím a vzhľadom an vek sa mi už nechce ponocovať. Rád si pozriem nejaký film, prečítam knižku," zhrnul herec, ktorý hrá aktuálne v seriáli na Jednotke Čas Nádejí.

Pozrite si ukážku z talkshow Neskoro večer už túto sobotu

Peter Kočiš v relácii Neskoro večer o zoznámení s priateľkou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 17:12