Monika s dcérou Rumiou. Nový vzťah jej prospieva.Profimedia - Standardis
StoryEditor

Monika Bagárová žiari! Priateľovi venovala krásne vyznanie lásky

07.07.2023, 14:00
Celebrity

Monika Bagárová (29) po boku nového partnera doslova žiari. Ešte dôležitejšie je, že sa páči nie len jej, ale aj dcére Ruminke, ktorú má z predošlého vzťahu s Makhmudom Muradovom (34).

Hoci si Monika svoje súkromie s partnerom stráži, z času na čas predsa len spraví výnimku a na sociálnych sieťach zverejní aj fotografiu so svojou láskou, Leonardom.

Rodina

Pre Moniku, azda ako pre každú mamu je prvoradé jej dieťa. Preto sa nemožno čudovať, že jej záleží na tom, ako jej nový partner vychádza s malou Rumiou. A zdá sa, že v tomto prípade je všetko v najlepšom poriadku. Sympatický podnikateľ Leonard Lekaj si totiž získal nie len Monikino srdce, ale srdce jej dcéry, ktorú má z predošlého vzťahu.

Monika vzťah s podnikateľom zverejnila len pred pár mesiacmi, no z fotografií ktoré na svojich sociálnych sieťach zverejnila je jasné, že sú obaja zamilovaní až po uši.

Spoločné plány

Monika s Makhmudom dali svojmu vzťahu šancu hneď niekoľkokrát, no zdá sa, že ako partneri si už k sebe cestu nenašli. Pre spoločnú dcéru však chcú byť tými najlepšími rodičmi. Ich rozchod sa našťastie zaobišiel bez väčšej drámy či škandálov. No na adresu svojho nového partnera Monika nešetrí chválami a vyzerá to tak, že to snáď bude tentokrát ten pravý.

Na sociálnych sieťach nechýbajú zo strany sympatickej speváčky ani vyznania lásky: „Moje láska, můj muž, moje rodina ...Miluju Tě.. Vás.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 15:39