Herečka Petra Vajdováarchív
StoryEditor

Petra Vajdová o bozkávaní na pracovisku: S kolegom Kamilom Mikulčíkom to robia po svojom!

05.01.2024, 06:54
Celebrity

Petra Vajdová (38) je nielen obľúbená herečka, ale má aj krásny a zapamätateľný hlas. Ten prepožičiava zahraničným hviezdam. Ako sa jej však dabujú sexuálne scény či vášnivé bozkávanie? Herec Kamil Mikulčík (46) ma skvelý trik.

Petra Vajdová a Kamil Mikulčík najnovšie prepožičali hlasy hercom z nového talianskeho seriálu Viola. A pri tejto príležitosti priznali, ako vyzerá v stúdiu dabovanie sexuálnych scén.

,,Prebieha to výborne. Úplne ako naozaj, úplne to prežívame. Vyzerá to asi tak, že sa pustí slučka, tak dvaja tam niečo sexujú alebo čo, tak my napodobňujeme tie pazvuky úplne bez emócií, iba hlasom, že Ah, Ah, Ah! A dávam si aj ruku na bozkávanie... A už nie, teraz to už viem aj bez toho. Aby tam boli tie mľasky. Je to ako úplne racionálne, ukotvené iba hlasom," opísala Petra Vajdová. ,,Ja si dávam občas aj pero do úst," doplnil ju Mikulčík. ,,Nooo, ale to nie každý naozaj. To len Kamil, ja som si pero nestrkala do úst... akože pri dabingu," pokračovala herečka so smiechom vo videu Sunrise studio. ,,Niekedy žuvačku využijem na mľasky," dodala brunetka.

image

Kamil Mikulčík dabuje s Petrov nový seriál.

RTVS
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 14:30