Adela a Viktor sa nebránia ďalšiemu dieťaťu.archív Mafra
StoryEditor

Budú sa Adela a Viktor tešiť z druhého dieťaťa? Moderátor prezradil, ako na tom sú

29.12.2023, 14:02
Celebrity

Je to už rok čo sa Adela (43) a Viktor Vinczeovci (32) tešia z adopotovaného bábätka. Celebritným rodičom sa táto životná natoľko zapáčila, že nehovoria nie druhému dieťatu. Za takýchto okolností je to možné.

Napriek tomu, že adopčný proces ešte nie je ukončený avšak podľa predikcii, sa tak má stať už budúci rok, Vinczeovci prehovorili o možnom súrodencovi. Podľa ich slov totiž pri jednom dieťati zostať nechcú, no všetko nechávajú na osud. „Systém funguje tak, že keď sa tej istej matke opäť narodí dieťa a znova ho dá na adopciu, úrady prioritne potom kontaktujú ľudí, ktorí už majú jeho súrodenca, aby spájali súrodencov. A tí ľudia potom môžu povedať nie alebo áno. Nie sú k ničomu viazaní. Nám zatiaľ nikto nevolal (smiech),” prezradil Viktor v podcaste Dobrý táta.

Dvojica to necháva na osud

Či sa ich syn dočká súrodenca ukáže čas: „Máme to zatiaľ veľmi otvorené. Nebudeme vedieť, kedy sa to stane, či to budeme cítiť alebo nie. Ideme deň za dňom tak, ako sme s ním išli, keď k nám prišiel a je to tak aj teraz. Možno on bude jediné naše dieťa, možno budeme mať ďalšie štyri. Nie sme na žiadnej misii, že ideme teraz robiť zo seba nejakých spasiteľov alebo hrdinov. Je možné, že sa to stane, že príde ďalšie, no možno nepríde žiadne ďalšie dieťa, no možno do toho pôjdeme opakovane. Nevieme,” dodal moderátor. 

 

Manželia nepopierajú, že život sa im radikálne zmenil, ale s tým rátali. Úlohy majú podelené a sú skvelý tandem:  „V noci sa vyspíme, len vstávame skôr, ako sme boli zvyknutí. No s tým sme, samozrejme, rátali. S Viktorom sa vo vstávaní striedame. Aby bol unavený vždy len jeden človek, alebo aby sme neboli zbytočne unavení obaja. A áno, budím sa na každé šuchnutie, ale zas aj rýchlo zaspím. Rukou našmátram, či je v postieľke všetko o. k., a ide sa ďalej.” 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 05:16