S manželom Mathewom.ahd
StoryEditor

Obľúbená herečka prekvapila správou o tehotenstve. Porodí aj štvrté dieťa doma v kruhu rodiny?

28.12.2023, 10:48
Celebrity

Svoju kariéru začala v herečka Hilary Duff (36) v mladom veku. Dnes sa však vybrala cestou materstva, ktoré jej je oveľa bližšie. Herečka je už trojnásobnou mamou a oddanou mamou troch detí a čoskoro do rodinky pribudne už štvrtý prírastok.

Podľa najnovších informácii sa americká herečka Hilary Duff stane mamou štvrtého dieťaťa.  

Prvého syna menom Luca Cruz má herečka ešte s bývalým manželom Mikeom Comrie. Manželstvo nevydržalo a v roku 2016 bol ich rozvod definitívny. Jej zdá sa osudový muž je jej druhý manžel, spevák a dídžej Mathew Koma, s ktorým si mohla splniť svoj sen o veľkej rodine. Spoločne vychovávajú dve dcérky Mae (2) a Banks (4) a onedlho pribudne ďalší súrodenec. Práve počas týchto vianočných sviatkov sa fotografom podarilo zachytiť herečku v meste so svojim manželom a podľa veľkosti bruška je viac ako jasné, že bábätko príde na svet už čoskoro.

image

Herečka Hilary Duff je opäť v očakávaní.

Profimedia - Paparazzi

Blondínka sa vyjadrila, že vždy túžila po veľkej rodine. Prvého syna porodila ako 24-ročná. Vždy však snívala o veľkej rodine a tento sen si začala napĺňať vďaka terajšiemu manželovi.

Herečka je okrem iného známa aj tým, že je fanúšičkou domácich pôrodov a obe dcérky sa narodili doma do vody. Pôrod do vody bol jedným z dôvodov, prečo sa Hilary Duff rozhodla rodiť doma. Nemocnice to v čase jej tehotenstiev neumožňovali, rovnako herečka vyjadrila nespokojnosť s pôrodníckou praxou v Amerike.

image

Herečka Hilary Duff čaká štvrté dieťa.

dreamstime

Hoci v mnohých krajinách sú domáce pôrody bežnou záležitosťou a systém je nastavený ústretovo, u nás zatiaľ podmienky ideálne nie sú a domáce pôrody sa neodporúčajú. Aj herečka Natália Puklušová túžila rodiť v pohodlí domova, nakoniec však všetko vyšlo inak a dcérka prišla na svet v pôrodnici.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 07:24