Ivan Trojan s manželkou Klárou idú po 30-tich rokoch od seba.Archiv MAFRA
StoryEditor

Klára Trojanová prvýkrát o rozvode s Ivanom: „Je to ťažké,“ rozhovorila sa

27.12.2023, 15:12
Celebrity

Prvýkrát prehovorila o živote aj rozvode s bývalým manželom Ivanom Trojanom (59). Keď vzťah krachol, neostávalo Kláre Trojanovej Pollertovej (52) nič iné ako sa s tým jednoducho zmieriť. Teraz opísala, aké emócie sa v nej odohrávali.

Český herec Ivan Trojan s manželkou Klárou spolu začali chodiť v roku 1991 a po ani nie roku vzťahu Ivan Kláru požiadal o ruku. Nasledovala tajná svadba. Rodičia zaľúbencov spočiatku zo zväzku nadšení neboli, vzťahy sa však mali rýchlo urovnať. Svoji boli tridsať rokov a vychovali troch synov. V minulosti herec priznal, že ich vzťah nebol vždy prechádzka ružovou záhradou, ale všetko ustáli. Až vo februári tohto roku vyšla na povrch infomácia, že Trojanovci idú od seba. 

Klára Trojanová sa vyjadreniam vyhýbala. Až teraz opísala, ako toto náročné životné obdobie prežívala: „Nikdy som si nepredstavovala, že ma toto v živote stretne. Som rodinný typ, som držiak, som aj tak vychovaná, ale jednoducho sa to stalo,“ rozhovorila sa herečka v relácii Face to face.

Vzdala sa kariéry

„Je to ťažké vždy. Každý rozchod je ťažký, či je po roku, dvoch rokoch, alebo tridsiatich. Vždy je to ťažké, aj keď na to máte dôvody a viete, že to naozaj ďalej nejde, tak je to väčšina vášho života, je to ťažké. Deti, veľa spomienok, prežitých vecí, situácií. Netreba do detailu rozoberať,“ dodala Trojanová v rozhovore.

Klára tiež odpovedala na otázku, či bolo ťažké byť pani Trojanovou: „Niekedy ma samozrejme mrzelo, že som bola vnímaná ako tá manželka pána Trojana. Aj niektorí blízki kamaráti a známi hovorili, že on má veľa práce. Bola som upozaďovaná, že ja som tá žena, ktorá sa stará o tie deti a robí servis tej rodine, pretože Ivan pracuje a robí tú kariéru a má toho veľa. Keď ľudia týmto spôsobom zmýšľali, tak som si niekedy hovorila, že to nie je fér,“ popísala.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 15:57