Laura a Martin.Instagram/Laura Kuhlanek Chrbetova
StoryEditor

Vieme o prvom bábätku, ktoré sa narodí budúci rok v slovenskom šoubiznise!

27.12.2023, 08:00
Celebrity

Na televíznych obrazovkách môžete pravidelne vídať jednu reality šou za druhou. Nie je nič výnimočné, že počas natáčania vznikne nejedná love story. Výnimkou nie je ani Love Island. Šou, v ktorej si účastníci hľadajú lásku. A že je tento formát viac než úspešný svedčí fakt, že páry, ktoré vzniknú spolu zotrvajú aj po skončení šou. Niektorí dokonca svoj zväzok spečatili manželstvom a dokonca vzťahu dajú aj úplne iný rozmer.

To, ako dopadnú tohtoroční víťazi Love Islandu Majka a Chris je ešte vo hviezdach. No víťazi prvej série, Laura a Martin budú čoskoro rodičmi.

Krásna správa

Zdá sa, že ani budúci rok nebude o bábätka v slovenskom šoubiznise núdza. Prvý pár oznámil tesne ku koncu roku krásnu správu: „Budúce Vianoce už budú mať úplne iné grády, budeme mať totiž malého parťáka. Šťastné a Veselé všetkým.“ Pochválili sa na sociálnych sieťach Laura Chrbetová, dnes už Kulhánková a jej partner Martin. S radostnou správou sa podelili priamo zo Zanzibaru, kde trávia tohtoročné sviatky. Na fotke pózujú s fotografiou z ultrazvuku a okrem toho má Laura na hlave šiltovku „MOM“ a Martin má šiltovku s nápisom „DAD“.  

image

Laura a Martin oznámili krásnu správu.

Instagram/Laura Kuhlanek Chrbetova

Skutočná láska

Laura a Martin spolu začali bývať krátko po skončení šou. Dnes už majú spoločné hniezdočko, ktoré si budujú. V lete tohto roku dokonca stihli svadbu, ktorú do poslednej chvíle pred verejnosťou tajili. A zdá sa, že do roka od svadby budú mať aj prvého potomka.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. máj 2024 06:08