Originálne a trošku netradičné fotenie tentokrát zvolila aj Eva Cifrová. Na vianočných fotkách sú prvýkrát nie len s partnerom, ale aj dcérou Elayou.Instagram/Eva Cifrova
StoryEditor

Vianočné fotenia známych osobností zaplavili internet. Ktoré fotky sa vám páčia najviac?

24.12.2023, 16:00
Celebrity

Vianoce sú tým najkrajším obdobím roka. Niet divu, že si ho chce každý uchovať nie len vo svojich spomienkach, ale aj na tematických fotografiách. Vianočné rodinné portréty v týchto dňoch zaplavujú internet. Pred objektív sa v ateliéri postavili aj naše známe osobnosti. Pozrite sa, ako im to pristalo...

Pravú vianočnú atmosféru na fotkách dotvárajú nie len originálne dekorácie, ale aj sviatočné outfity, ktoré k nim neodmysliteľne patria.

image

Sympatická moderátorka Lenka Debnárová na vianočných fotografiách pózuje s manželom Františkom a deťmi Olívou a Dankom.

Instagram/Lenka Debnarova
image

Lenka Šóošová zverejnila vtipné vianočné fotky so synmi.

Instagram/Lenka Sosova
image

Veronika Nízlová síce s otcom malej Nei, Matúšom Kolárovským vychádza dobre, no na vianočných fotkách pózujú len ony dve. Aspoň na tých, ktoré ukázali verejnosti.

Instagram/Veronika Nizlova
image

Hana Lasicová tento rok prekvapila verejnosť správou o jej rozchode s partnerom. Na vianočných fotkách pózuje s dcérami.

Instagram/Hana Lasicova
image

Sestry Nízlové nemajú veľmi šťastie v láske. Aj Daniela bude mať na tohto ročné vianočné fotenie spomienku len s dcérou Lindou.

Instagram/Daniel Nizlova
image

Lucia Mokráňová si spomienku na tohtoročné vianočné sviatky nechala zvečniť aj v ateliéri. Ten nápadne pripomína miesto, kde tohto ročné fotenie absolvovala aj Dominika Jurena.

Instagram/Lucia Mokráňová
image

Vianočné fotenie si nenechala ujsť ani Dominika Jurena s rodinou. Tieto Vianoce k nim pribudla aj dcérka Izabela.

Instagram/Dominika Jurena
image

Originálne a trošku netradičné fotenie tentokrát zvolila aj Eva Cifrová. Na vianočných fotkách sú prvýkrát nie len s partnerom, ale aj dcérou Elayou.

Instagram/Eva Cifrova

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 11:35