Shailene Woodley natočila pikantné scény v Evinom rúchu.Profimedia
StoryEditor

FOTO Herečka Shailene Woodley úplne nahá v novom seriáli. Chcela dosiahnuť autentickosť

20.12.2023, 10:30
Celebrity

Takto známu herečku zaručene ešte nepoznáte! Krásna Shailene Woodley (32) zozbierala odvahu a v novom seriáli si zahrala náročnú scénu, v ktorej sa objavila úplne nahá. Vyjadrila sa, prečo jej to nepríde šokujúce ani škandalózne.

Hviezda romantického filmu Hviezdy nám nepriali Shailene Woodley väčšinou hrá kladné postavy. V novom seriáli Three Women podľa rovnomennej knihy americkej spisovateľky Lisy Taddeovej si ale vyskúšala niečo iné. Jej postava, smútiace spisovateľka Gia, píše knihu o ženskej túžbe. Herečka tak v seriáli musela natočiť hneď niekoľko odvážnych scén a objavila úplne nahá.

Herečka známa tiež zo seriálu Veľké malé klamstvá sa v minulosti vyzliekla už vo filme White Bird in a Blizzard v roku 2014, keď mala iba 22 rokov. Aj vtedy scéna vyvolala určitý rozruch, Woodleyová si z toho ale nič nerobila: „Všetci vyšilujú, pretože som tam nahá, ale keď mám sex v skutočnom živote, tiež som nahá,“ okomentovala to vtedy pre New York Magazine. Aby jej postava pôsobila reálne, to je pre ňu zo všetkého najdôležitejšie.

Shaiene vyrastala v Kalifornii. Obaja jej rodičia sú psychológovia. Jej matka Lori je stredoškolskou poradkyňou a otec bývalý riaditeľ školy a rodinný terapeut.

Zdravotné problémy ju nezastavili

Brunetku objavil agent, keď chodila na miestny divadelný kurz, ktorý bol súčasťou programu za 700 dolárov, do ktorého prosila svojich rodičov, aby ju zapísali po tom, čo sprevádzala svojho bratranca na divadelný kurz v jej rodnom meste. Vo veku piatich rokov začala pracovať v reklame. Objavila sa vo viac ako šesťdesiatich televíznych spotoch, kým dovŕšila jedenásť rokov. Pre The Hollywood Reporter povedala, že jej rodičia súhlasili s tým, aby jej umožnili pracovať profesionálne, len ak sľúbila, že bude dodržiavať tri pravidlá: „Musela som zostať tým, koho poznali, baviť sa a robiť dobro v škole.“

V pätnástich jej diagnostikovali skoliózu a na dva roky ju dali do plastovej ortézy od hrudníka po boky: „Je to ako nosiť nevkusný, nechutný, plastový korzet 18 hodín denne. Na začiatku bolo ťažké jesť alebo dýchať. A musel som sa vzdať cezpoľného behu. Ale potreboval som aby som si vyrovnal chrbticu.“ Jej stav neovplyvnil prácu na pľaci, pretože si počas natáčania ortézu dala dole a počas prestávok si ju nasadila späť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 05:08