Ráchelina postava v Dunaji na čas skončila.Instagram/Rachel Soltesova
StoryEditor

Baby boom v slovenskom šoubiznise pokračuje. Herečka z Dunaja sa pochválila krásnym záberom

18.12.2023, 13:33
Celebrity

Obľúbená slovenská herečka Ráchel Šoltésová už svoje šťastie netají. Hoci sa jej tehotenstvo darilo skrývať pomerne dlho, o narodení svojho prvorodeného syna informovala aj svojich fanúšikov. Pred Vianocami si tak s manželom dali ten najkrajší darček, ktorému dali jedno z najfrekventovanejších slovenských mien.

Ráchel si zahrala aj v jednom z najobľúbenejších seriálov, ktoré momentálne môžete vidieť na televíznych obrazovkách a to v Dunaji. Jej postava však nečakane skončila. Zrejme aj pre tehotenstvo, o ktorom mnohí nemali ani tušenia.

image

Ráchel s manželom.

Instagram/Ráchel Šoltésová

Tajnostkárka

Pri krásnej herečke nejde zrejme o žiadne prekvapenie, že aj tehotenstvo držala dlhodobo v tajnosti. Rovnako nečakaná a prekvapivá bola aj jej svadba, ktorá sa konala v lete na Oravskej priehrade. Ani o nej nemal nikto okrem jej najbližších ani tušenie. Ďalším obrovským prekvapením je malý Jakubko, ktorý zrejme prišiel na svet v uplynulých dňoch. Herečka sa pochválila milou fotografiou svojho novonarodeného synčeka a takto dala svetu na známosť, že je z nej mama: „Kubo velí čau.“ Mamičke gratulujeme a tešíme sa na prípadné ďalšie prekvapenia...

image

Ráchel informovala o narodení synčeka Jakubka.

Instagram/Ráchel Šoltésová
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. máj 2024 07:02