Eva Cifrová.Instagram/Eva Cifrová
StoryEditor

Bývalá playmate Eva Cifrová opäť pred objektívom. Na tieto netradičné fotky je obzvlášť pyšná

18.12.2023, 14:00
Celebrity

Bývalá plymate Eva Cifrová (40) je už niekoľko mesiacov mamou. Svojej prvorodenej dcére dala meno Elaya a malá slečna, podobne ako jej slávna mama už niekoľkokrát pózovala aj pred objektívom. No nadšenie by ste na jej milej tváričke hľadali márne.

Eva je známa tým, že si necháva pravidelne prostredníctvom fotografií zvečniť tie najvýznamnejšie momenty jej života. Inak tomu nebolo ani tentokrát.

Spomienky na fotkách

Už počas tehotenstva Eva prekvapila fanúšikov netradičnými, romantickými, ale aj odvážnymi fotkami s tehotenským bruškom. Mnohé mamičky si nechávajú zvečniť svojho novorodenca a urobila tak aj samotná Eva, vďaka ktorej bude mať Elaya nádherné spomienky na to, ako vyzerala len 8 dní po narodení.

image

Eva sa nebojí zverejniť aj fotky plačúceho bábätka.

Instagram/Eva Cifrová
image

Eva s dcérou.

Instagram/Eva Cifrová

Vianočné fotenie

Prvé Vianoce, keď do rodiny príde malé bábätko sú pre všetky rodiny veľmi výnimočné. Rodinné portréty ani v tomto období nesmú chýbať. Eva s partnerom a malou princeznou tiež zvečnili toto magické obdobie. A hoci sa väčšina mamičiek najčastejšie chváli výpravnými fotkami svojich vysmiatych ratolestí, Eva aj tentokrát urobila výnimku. Patrí totiž k tým ženám, ktoré sa snažia byť čo najviac autentické a to na nej jej fanúšikovia milujú. Nič im teda neostala dlžná ani teraz. Zverejnila totiž aj fotky, na ktorých je jej milovaná dcérka uplakaná a ona s partnerom si vymieňajú vydesené pohľady. Podľa jej slov je však presne toto realita, ktorú denno denne zažívajú a presne toto sú oni: „Naše nedokonale dokonalé fotky. Toto sme my. Bábätko, ktoré aj plače, naše zúfalé pohľady, lebo veď je to prvé vianočné fotenie. Smiech, lebo presne toto nás vystihuje. Našu rodinu. Nič krajšie sa nám nemohlo stať, ako zachytiť naše reálne emócie. Nechceme mať umelo strojené úsmevy na všetkých fotkách. My chceme nás. A viete čo? Tá fotka kde Elaya plače a my sa na seba vystrašene pozeráme, je pre nás tá NAJ!“

image

Táto fotka sa Eve a jej partnerovi páči najviac.

Instagram/Eva Cifrová
image

Eva s partnerom a dcérou Elayou.

Instagram/Eva Cifrová
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 01:44