Eva Cifrová.Instagram/Eva Cifrova
StoryEditor

Eva Cifrová: Nahlas povedala to, čo sa mnohé ženy boja priznať

10.12.2023, 14:00
Celebrity

Bývalá playmate Eva Cifrová sa už pár mesiacov teší zo svojho prvého vytúženého dieťatka, dcérky Elaye Eva bola a ostáva stále autentická a nebojí sa priznať aj to, že nie všetko, čo so sebou príchod bábätka do rodiny priniesol je úplne ideálne.

Eva patrí k tým influencerkám, ktoré nezdieľajú len tie krásne momenty a vysmiate dieťatko. Práve naopak. Nebojí sa ukázať pravú tvár a aj tie momenty materstva, ktoré ju prekvapili či zneistili.

Zabudla na seba

Eve sa stalo to, čo sa stane takmer každej žene, ktorá  na svet privedie malého človiečika. Neustály kolotoč v starostlivosti o neho mamám zaberie toľko času, že veľakrát zabúdajú samé na seba a na svoje potreby. Eva v tomto prípade nie je výnimkou. No relatívne rýchlo pochopila, že to musí zmeniť a myslieť nie len na svoju dcéru, ktorú nadovšetko miluje, ale aj na seba. Veď viete ako sa hovorí, spokojná mama, spokojné dieťa. S týmito pocitmi sa zverila aj svojim fanúšikom: „Keď som bola tehotná, ľudia sa ma pýtali či budem dávať fotky aj s malou. A ja som odpovedala, že občas áno. Keď si pozriem môj profil, sú tam skoro všetky fotky s malou. Až vtedy som si uvedomila, že robím všetko pre malú a začínam zabúdať na seba. A presne to som nikdy nechcela. Milujem tú malú bambuľku menom Elaya, ale môj život musí byť aj o mne. Bolí ma chrbát, lebo nosiť 7 kilové bábätko, ktoré nemá ani 4 mesiace, vôbec nie je sranda, ale na masáž nejdem. Pleť mám zanedbanú, ale na žiadne ošetrenie sa neobjednám. Kamošky mi chýbajú, ale nestretnem sa s nimi. Handry na seba potrebujem, ale nakúpim pre malú. Musím to zmeniť aby som sa cítila dobre vo svojom tele a mohla byť mamou, ktorá je spokojná sama so sebou.“ Snáď bývalá modelka inšpiruje aj ostatné mamičky k tomu, aby sa rovnako ako o svoje bábätko, starali aj samé o seba.

image

Eva s dcérkou.

Instagram/Eva Cifrova
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. máj 2024 18:02