Natália s partnerom Michalom.Instagram/Natália Puklušová
StoryEditor

Natália Puklušová konečne prezradila meno dcérky! S týmto ste sa zrejme ešte nestretli

18.12.2023, 08:00
Celebrity

Slovenská herečka Natália Puklušová sa už včera pochválila fotografiou s novorodencom. Okrem toho však nič viac neprezradila. Hoci pohlavie bábätka bolo známe už počas tehotenstva, až dnes prezradili aj meno malej princeznej.

Viac nie len o pôrode, ale aj malej dcérke prezradil Natáliin partner, Michal.

Po termíne

Natália sa zrejme svojho bábätka dočkala až po oficiálne stanovenom termíne pôrodu. Niet sa preto čo čudovať, že novorodeniatko malo pri narodení 4300 gramov a až 53 centimetrov. Zrejme tak svojej mame dalo poriadne zabrať. To v konečnom dôsledku potvrdil aj novopečený otecko: „Pôrod bol dlhý, Natálka 3 noci predtým ako bubka prišla na svet už poriadne nespala lebo začali kontrakcie a tak už pri začiatku pôrodu bola dosť vysilená.“ Podľa Michalových slov chceli pôvodne rodiť doma, alebo v susednom Rakúsku. No pôrod nepostupoval tak ako by mal a bolo nevyhnutné navštíviť nemocnicu čo najskôr. Aj napriek tomu, že sa mala pôvodne rozhodovať Natália, musel finálne verdikt zobrať do svojich rúk práve jej on: „Rozhodnúť mala mamina. Tá však bola v takom stave, že žiadne rozhodovanie nebolo možné a tak to ostalo na mne. Som Váhy, tak si asi viete predstaviť, aké to bolo, nemal som čas dlho premýšľať a na radu našej asistentky som sa rozhodol, že ideme do Ružinova.“ Aj napriek tomu, že so slovenským zdravotníctvom nemajú veľmi dobré skúsenosti, tentokrát natrafili na veľmi milý personál. Tí Natálii dovolili rodiť podľa jej predstáv a partner Michal bol po celý čas s ňou.

Netradičné meno

Obaja rodičia už počas tehotenstva bábätko oslovovali „Bubka“. Ich prvorodená dcéra však dostala veľmi netradičné meno: „Takže vitaj Bubka na svete, je nám s Bubi jasné, že to s tebou bude riadna jazda, ale neboj, ani ty sa s nami nebudeš veľmi nudiť. Milujeme Ťa Wilka Mária.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 00:05