Takto vyzerajú prípravy na Vianoce u známych slovenských krások.instagram/natalindri
StoryEditor

U Véghovcov je divoko, Mária Čírová spieva s deťmi: Pozrite, ako sa na Vianoce pripravujú známe slovenské krásky

15.12.2023, 17:00
Celebrity

Keďže Štedrý deň sa už blíži, väčšina domácností má už pravdepodobne napečené prvé koláčiky a ozdobený vianočný stromček. Inak tomu nie je ani u niektorých slovenských celebrít, ktoré sa taktiež pomaly, ale isto pripravujú na nadchádzajúce sviatky. Pozrite sa, ako to u nich doma vyzerá.

Natália Végh

Manželka známeho zápasníka Natália Végh sa už pomaly pripravuje na nadchádzajúce sviatky. Na Instagrame uverejnila dokonca fotografiu, kde s Attilom leží pod vianočným stromčekom a na to hneď ďalšiu, na ktorej sa šantia aj spolu s deťmi. „Vianoce ako sviatky pokoja už nepoznáme 4 roky. U nás je stále divoko,“ priznala Natália, ktorá tvrdí, že vďaka deťom pochopila, aké sú tieto sviatky dôležité.  

Mária Čírová

Sledovať Instagram speváčky Márie Čírovej sa oplatí sledovať najmä počas vianočných sviatkov, kedy zvykne pridávať príspevky, na ktorých spieva aj spolu s deťmi. Tento rok sa celá rodinka obliekla do vianočného oblečenia, nasadili si čiapky a spoločne začali hrať a spievať. Ich chytľavá pesnička má síce len pár veršov, ale stojí za to ju pustiť aj vašim deťom. 

Ivana Gáborík

Ivana Gáborík sa s manželom snaží držať tradície, že každý rok zdobia vianočný stromček všetci spolu. Veď predsa, práve o tom sú Vianoce. Tráviť a robiť prípravy spoločne. Možno aj práve vďaka tomu je u nich atmosféra naozaj výnimočná a jedinečná.

Veronika Nízlová

Speváčka Veronika Nízlová postavila stromček už predstihu. Nádhernú dcérku Neu obliekla do roztomilých bielych šiat a na sociálnej sieti zdieľala, ako sa teší z vianočného stromčeka. „Krásnu 2. adventnú nedeľu,“ napísala Veronika k roztomilým fotografiám malej dcérky.

Zuzana Plačková

Aj Zuzana Plačková má vyzdobený nielen celý dom, ale aj vianočný stromček. Tento rok sa rozhodla zvoliť luxusné dekorácie známej svetovej značky. Aj keď to mnohým fanúšikom príde ako zbytočné a predražené, ona sa z nich veľmi teší.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 20:43