Daniela s dcérou Lindou.
StoryEditor

Obrovské trápenie twiinsky Daniely. Dcéra Linda nerozpráva, radia jej osteopatiu

15.12.2023, 13:37
Celebrity

Speváčka z dua Twiins, Daniela Nízlová (37) zdieľa svoje súkromie na sociálnej sieti pravidelne. Teraz sa zverila so šokujúcou informáciou, ktorá sa týka jej malej dcérky. Speváčkina Linda, ktorú má s expartnerom, futbalistom Stanom Lobotkom (29), má problémy s rečou. Ťažkosti začala mať, keď sa dvojica rozchádzala.

Futbalista Stanislav Lobotka, ktorý pôsobí v talianskom Neapole, a twiinska Daniela Nízlová sú rodičmi dcérky Lindy (3), ale pár už viac ako dva roky netvoria. Dvojica sa na jeseň 2021 rozišla. A bol to práve športovec, ktorý speváčku údajne pustil k vode. Lobotka si expresne rýchlo našiel frajerku, zatiaľ čo Daniela po svojom boku žiadneho partnera stále nemá.

image

Nízlová a Stanislav Lobotka majú spolu dcéru.

Daniela rada odpovedá fanúšikom na otázky zo súkromia na sociálnej sieti. Týmto štýlo teraz zverejnila aj problémy, ktoré s dcérou prežíva. Viacerí jej fanúšikovia si totiž všimli, že na videách, ktoré Twiinska zverejňuje, malá Linda, ktorá v januári oslávi štyri roky, nerozpráva: „Linduška nerozpráva?," opýtala sa jej fanúšička na sociálnej siei. A Daniela sa rozhodla vyjsť s kožou na trh. Jej milovaná dcéra má skutočne ťažkosti s rečou, ktoré speváčka už hodnú chvíľu rieši.

„Linduška slabikovala, keď mala 10 mesiacov. Potom, keď sa udiala dosť dôležitá zmena v živote (rozchod), prestala úplne rozprávať. Všetko ale chápala, rozumela, mala dokonalú gestikuláciu (na všetko si ukázala) a dva mesiace dozadu sa rozrozprávala a snažíme sa zdokonaľovať," priznala a dodala, že navštevujú aj logopedičku. „Áno, boli sme u logopedičky a veľa trénujeme doma... Každé dieťa má svoj čas, takisto to bolo aj s nočníkom. Jednoducho nedonútite dieťa, pokiaľ nie je na to pripravené," ozrejmila. 

Nízlová dodala, že jej prichádza množstvo tipov na osteopatiu, ktorú plánuje s dcérou vyskúšať. Osteopatia sa snaží o rovnováhu ľudského tela, ktorá je dôležitá pri celkovom zdraví. Cieľom liečby je znížiť bolesť, redukovať stres, zlepšiť mobilitu a predchádzať ochoreniam. V niektorých krajinách osteopatia úzko spolupracuje s klasickou medicínou. Rozdiel medzi chiropraktikom a osteopatom je v tom, že osteopat sa pozerá na ľudský organizmus ako na celok, chiropraktik lieči predovšetkým problémovú oblasť. Motto osteopatie je: Život je pohyb a pohyb je život.

Detská osteopatia môže pomoôcť pri nadmernom plači, nepokoji, refluxe. Ale aj funkčné odchýlky držania tela, poruchy chovania, poruchy koncentrácie, vývojové poruchy, poruchy spánku, bolesti brucha či črevné kŕče.

image

Daniela aj Veronika Nízlové sú už obe šťastnými mamami.

Profimedia - Standardni obsah
image

Futbalista Stanislav Lobotka žil s Daniela v Taliansku. 

REUTERS

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 02:31