Dara pripravuje pre fanúšikov prekvapenie.Instagram/Dara Rolins
StoryEditor

Dara Rolins: Na tento narodeninový darček si musí počkať

09.12.2023, 08:00
Celebrity

Dara Rolins oslávila siedmeho decembra svoje päťdesiate prvé narodeniny. Minulý rok si k svojmu jubileu dopriala veľkolepý koncert vo vypredanej O2 aréne. Seba a svojich fanúšikov chcela aj tento rok na svoje narodeniny potešiť niečím výnimočným, no na narodeninový darček si bude musieť počkať nie len ona, ale aj jej priaznivci.

Dara je na hudobnej scéne už desaťročia. Stále však chce a má čím prekvapiť.

Nový song

Dara v deň svojich narodenín chcela svojich fanúšikov prekvapiť novou pesničkou. Avšak technické problémy spôsobili, že si na toto prekvapenie musí ešte chvíľu počkať. „Malo to byť vonku dnes, v deň mojich narodenín:), premiéra mojej novej pesničky LEPŠÍ SVET. Menšia technická zápletka ale spôsobila, že si na premiéru budeme musieť ešte týždeň počkať, vydržíte?“ Avizovaná premiéra tak fanúšikov drží v napätí, čo si táto diva pre nich tentokrát prekvapila.

Prekvapenie

No o malé prekvapenie sa postarali aspoň Darine tanečnice. Tie sa ukryli pred vystúpením v šatni a zrazu na ňu „vybafli“ z tmy. Ako hovorí sympatická oslávenkyňa, ktorá rok čo rok dokazuje, že vek je skutočne len číslo.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 06:06