Tomáš s rodinou.Instagram/Tomas Juricek
StoryEditor

Z markizáckeho moderátora je dvojnásobný otec. Prvá fotka syna vás dostane!

27.11.2023, 10:29
Celebrity

Markizácky moderátor, Tomáš Juríček je už dvojnásobný otec. K dcére Samare pred pár hodinami pribudol syn. A zdá sa, že to bude poriadny rebel. Kým sa ostatní pyšní rodičia chvália krásnymi fotkami novorodencov, malý Oli sa postaral o celkom iný záber.

Tomáš s manželkou Anežkou príchod druhého dieťatka oznámili počas letnej dovolenky v Grécku. Pred Vianocami tak do ich trojčlennej rodiny pribudol štvrtý člen, Oli.

Netradičná fotka

Tomáš sa na sociálnej sieti pochválil veľkou novinou. No poňal to trošku netradičnejšie, než väčšina rodičov, ktorým sa narodí vytúžené dieťatko. Žiadne emotívne fotky z pôrodnice nečakajte. Malý Oli má zdá sa názor hneď od narodenie a jeho slávny tato ho v tom podporuje. „Ak by som mal punkrockovú kapelu a vydával by som album tak toto by bol jednoznačne jeho cover... Oli sa narodil a v prvých pár minútach na tomto svete dal takýto odkaz.. ok Oli.. keď budeš chcieť vztýčiť kedykoľvek svoj prostredník - ja ťa v tom budem podporovať... vztýč svoj prostredník nenávisti, závisti, zlobe.. vztýč svoj prostredník agresii a útlaku, vztýč svoj prostredník klamstvu a hlúposti, všetkému zlému čo nás neposúva vpred ale ťahá naspäť.. ale vztýč svoj prostredník aj všetkému zlému, čo by si si mohol zobrať odo mňa..aj keď -a to ti sľubujem, sa budem snažiť odovzdať ti to najkrajšie … vitaj Oli.!“

image

Netradičná fotka malého Oliho.

Instagram/Tomas Juricek

So sestrou

No nechýbala samozrejme ani fotka, na ktorej sa stretla Samara so svojim mladším bračekom. Tá len nedávno oslávila svoje druhé narodeniny. Šťastní rodičia si tak už druhýkrát pred Vianocami darovali tie najkrajšie vianočné darčeky v podobe svojich ratolestí. My im samozrejme gratulujeme!

image

Prvá fotka s bračekom.

Instagram/Tomas Juricek
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. júl 2024 02:02