Brad Pitt Profimedia - Standardis
StoryEditor

Drsný ÚTOK adoptovaného syna Paxa na Brada Pitta: „Si DEBIL svetového kalibru!“

22.11.2023, 09:39
Celebrity

Že boli práve hašterky s adoptovanými deťmi poslednou kvapkou, ktorá prinútila Angelinu Jolieovú (48) k odchodu od Brada Pitta (59), sa vie. Teraz ale vyplával na povrch nechutný odkaz, ktorý syn Pax (19) adresoval práve známemu hercovi. Dokazuje, ako veľmi ho nenávidí!

„Robíš mojim najbližším zo života nekonečné peklo,“ napísal chlapec pochádzajúci z Vietnamu, ktorého si slávny herecký pár adoptoval zo sirotinca ako trojročného, ​​Bradovi Pittovi ku Dňu otcov v roku 2020. Po troch rokoch sa teraz súkromný príspevok dostal na svetlo sveta a udivuje číru frustráciou a ostrým jazykom vtedy 16-ročného mladíka.

„Takže šťastný Deň otcov tomuto debilovi svetového kalibru!“, pustil sa nemilosrdne do Pitta. „Stále dookola dokazuješ, aký si odporný a opovrhnutiahodný človek,“ napísal Pax adoptívnemu otcovi. Slávnych rodičov normálne vôbec nekomentuje, nevie sa teda, či išlo o reakciu na nejakú konkrétnu potýčku, alebo v Paxovi jednoducho len po rokoch frustrácie buchli sadze.

ANKETA
Adoptovali by ste si dieťa?

Nešetril ho

„Nemáš úplne žiadne pochopenie a empatiu pre svoje štyri najmladšie deti, ktoré sa v tvojej prítomnosti klopú strachy,“ vyčítal mu ďalej. „Môžeš seba alebo svet presviedčať, o čom chceš, ale pravda raz vyjde najavo...“

Komentár bol ale rozhodne na mieste. FBI totiž Pitta stíhala pre týranie detí kvôli incidentu z roku 2016. Vtedy mal pri prelete v súkromnom lietadle opitý napadnúť manželku a potom aj vtedy 15-ročného Maddoxa, ktorý sa jej zastal. Obvinenia bol ale nakoniec zbavený.

image

Adoptovaný syn Jolie a Pitta sa vyjadril o hercovi nelichotivo. 

Profimedia - Paparazzi

Ukončila to!

Päť dní po tom každopádne podala Angelina žiadosť o rozvod. „Musím ochrániť svoju rodinu,“ zdôvodnila svoje rozhodnutie. „Nikdy nepochopíš, akú bolesť si našej rodine spôsobil. Takže všetko najlepšie, ty zas*anej hajzle,“ ukončil Pax emotívny post.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 16:11