Monika Marešová sa s Leošom tešia z dcéry Alex.Archiv MAFRA
StoryEditor

Leoš Mareš: Priznanie, ktoré vás šokuje! Okrem žien sa mu páčia aj....

20.11.2023, 15:00
Celebrity

Hoci je Leoš Mareš (47) známy predovšetkým ako moderátor a toto remeslo má v malíčku, z času na čas dá priestor aj svoji speváckym ambíciám. Pred pár týždňami ohlásil, že chystá pre svojich fanúšikov turné. Jeho manželka Monika je jeho najväčším kritikom. Toto by už v jeho veku podľa krásky nemal nikdy pred publikom robiť!

Leoš si je vedomý toho, že nedisponuje žiadnym špeciálnym speváckym talentom. Aj napriek tomu verí, že má dostatočne veľkú fanúšikovskú základňu, ktorá ho podrží. Spôsob, akým ohlásil šnúru vystúpení však jeho manželka skritizovala.

Do pol pása nahý

Leoš priznal, že manželka mu niekedy hovorí aj do jeho práce. Napríklad mu naposledy odporučila, aby sa viac nenatáčal nahý. On totiž svojim priaznivcom natočil video o druhej ráno, tesne predtým, než šiel spať. V kúpeľni, pred zrkadlom a do pol pása nahý: „Ja som oznamoval to turné takým videom a točil som ho o druhej ráno a bol som do pol tela vyzlečený.“ Bral to ako zámienku ukázať svoje telo, keďže sa aktuálne venuje cvičeniu. S humorom jemu vlastným tiež so smiechom priznal, že si pred natáčaním dal pár kľukov. Reakcia od jeho polovičky však po vzhliadnutí vide nenechala na seba dlho čakať. Ráno po prebudení, po tom, čo bol už Leoš dávno v práci, mu prišla správa: „Zlato, bez trika už nikdy.“ Podľa jej názoru totiž môže muž vyzerať akokoľvek dobre, no od určitého veku sa jednoducho nehodí, aby sa natáčal vyzlečený.

Páčia sa mu mužské telá

Moderátor tiež priznal, že bol nedávno na koncerte, kde sa český spevák Ben Cristovao vyzliekol. Neskrýval obdiv nad jeho vytrénovaným telom. To samozrejme ostrieľaný Kraus hneď bral ako príležitosť podpichnúť ho, že sa mu okrem ženským tiel páčia aj tie mužské. Na čo Leoš promptne reagoval: „Ja som zistil, že mne sa  vlastne páči život vo všetkých jeho odtieňoch. A ja si myslím, že proste telo je proste krásne bez ohľadu na to, komu patrí.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 17:04