Sisa Sklovská.TASR
StoryEditor

Sisa Sklovská: Ak ste si mysleli, že vás už nič neprekvapí, tak ste na omyle. Toto robila na diaľnici

18.11.2023, 10:00
Celebrity

Sisa Sklovská (58) je jedna z najuznávanejších slovenských speváčok. Je to živel, a kamkoľvek príde, vzbudí nielen pozornosť, ale aj rozruch. Jej osoba je často pod paľbou kritiky, a zároveň je vďačným zdrojom na paródie. Ona si však z toho nič nerobí a dokáže sa zasmiať aj sama na sebe. Prekvapí vás, kto stojí za tým, že Sisa spieva. No aj to, čo robila na diaľnici.

Sisa o sebe tvrdí, že je normálna baba, ktorá je nad vecou a jediné o čo sa snaží, je užívať si život naplno. Svoje skúsenosti a know – how odovzdáva aj svojim študentom.

Prsty v tom má fyzikár

Sisa sa v rozhovore pre TV SPARK rozhovorila o všetkých svojich aktuálnych povinnostiach, no aj o tom, že aj napriek úspechom je z nej stále tá istá Sisa, ktorú jej okolie pozná už roky. Urazilo ju dokonca, keď si jej spolužiaci pri stretávke po tridsiatich piatich rokoch na gymnáziu mysleli, že sa s nimi nebude baviť: „Hovorím, a čo si ty o mne myslíš, však ja som normálna, Sisa Sklovská, ktorá bola, je a zostane, akože veď vieš, v tej hlave to mám v poriadku“. Dokonca jej pripravili prekvapenie, o ktorom nemala ani potuchy. Na stretávku prišiel aj fyzikár, ktorý podľa Sisiných slov môže za to, že spieva: „Sisa ja som taký pyšný, taký pyšný, že som Ti dal štyri päťky na hodine.“ Stretnutie bolo sprevádzané veľkými emóciami a nechýbali ani slzy.

Pirát na cestách

Sisa sa popri herectvu a spievaniu nechala nahovoriť aj na vyučovanie na vysokej škole v Banskej Bystrici. Práve kvôli tomu býva na cestách pomerne často a v policajných kruhoch je už dobre známa: „Istý orgán ma volá, že pirátka diaľníc, Bože stále ma chytajú, no to je hrozné. Už som aj tancovala na diaľnici aj spievala, všetko bolo.“ Našťastie sú k umelkyni veľmi láskaví. Sisa si tak na svoje konto môže pripísať ďalšie z netradičných miest, kde predviedla svoj talent.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 20:31