Dominika s manželom a dcérkou.Instagram/Dominika Jurena
StoryEditor

Veľký deň pre dcéru Dominiky Jureny, Izabelu: Dievčatko je už pokrstené!

13.11.2023, 12:00
Celebrity

Dominika Jurena (30) sa už pár týždňov teší zo svojho druhého dieťatka, dcérky Izabely. Na túto novú životnú etapu štvorčlennej rodiny si postupne všetci zvykajú. Malá princezná ma za sebou dokonca svoj prvý veľký deň – krst.

Dominika sa netají tým, že uplynulých šesť týždňov bolo náročných. No aj v tomto prípade striedajú horšie dni tie krásne.

Náročné obdobie

Malá Izabela sa na svet vypýtala o niečo skôr, než bol plánovaný termín pôrodu. Mladú mamičku nečakane po bežnom dni prekvapili kontrakcie a nezostávalo jej nič iné, než si zbaliť veci a poponáhľať sa do nemocnice. Druhú akútnu sekciu zvládla, no nevyhla sa komplikáciám. Podľa jej slov to nie je vždy ružové a tak ona, ako aj jej manžel a syn Miško si na najmenšieho člena rodiny a povinnosti s ním spojené museli zvykať. „Náš prvý spoločný mesiac ako štvorčlenná rodina. Bol neskutočne náročný, viac ako sme si predstavovali. Všetko sa skomplikovalo vďaka popôrodným problémom, kvôli mojej zapálenej rane po sekcii, kvôli malej diastáze, kvôli problémom s bruškom, kvôli chorobe z nemocnice a takto by som mohla pokračovať ďalej. Valilo sa to na nás z každej strany a asi nikdy som nebola tak frustrovaná a zdeptaná z toho, ako som nevidela svetlo na konci tunela lebo jedna vec sa vyriešila a ďalších 10 sa pototo.“ Zdá sa však, že všetko je na dobrej ceste a rodina má za sebou aj prvú väčšiu udalosť.

image

Dominika s najbližšou rodinou.

Instagram/Dominika Jurena
image

Šťastná rodina.

Instagram/Dominika Jurena

Krst

Malá princezná absolvovala počas uplynulého víkendu svoj veľký deň, krst. „Veľký deň našej princeznej Izabelky. Už aj Belka je Božie dieťa.“ Túto významnú udalosť oslávili v kruhu svojich najbližších. Je vidno, že Dominika je šťastná a na spoločných fotografiách žiari.

image

Krst malej Izabely.

Instagram/Dominika Jurena
image

V kruhu najbližších.

Instagram/Dominika Jurena
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 09:56