Gáboríkovci sú v Chorvátsku.
StoryEditor

Gáboríkovci odleteli do raja! Pozrite sa, kde si idú užívať spoločné chvíle

08.11.2023, 09:00
Celebrity

Ivana Gáborík (37) s manželom Mariánom (41) vymenili jesenné počasie za horúce leto. Spoločne s dcérami Bellou a Leiou odleteli do exotiky. Pri dlhých letoch s deťmi je potrebné obrniť sa poriadnou dávkou trpezlivosti. Ako to zvládla táto rodinka?

Cestovať s malými deťmi je vždy tak trošku risk. Nikdy neviete, ako vaše ratolesti zvládnu dlhý let a aby ste to zvládli nie len vy, ale aj oni a spolucestujúci, musíte si vopred pripraviť bohatý animačný program.

Čarovné Maledivy

Maledivy sa stali obľúbenou destináciou slovenských celebrít. Niet sa čo čudovať. Pomerne stabilné slnečné počasie, rozprávkové pláže a tyrkysovo modré more sú poriadnym lákadlom. Neodolali im ani Gáboríkovci, ktorí sa tam rozhodli nejaký čas stráviť aj napriek tomu, že presun do tohto raja trvá mnohokrát aj viac ako desať hodín. Rodičia však veľmi dobre vedeli, do čoho idú, keďže so svojimi dcérkami cestujú od ich narodenia. Približne v rovnakom čase si podobnú exotiku dopriali aj minulý rok a to mala malá Leia len šesť mesiacov.

image

Ivana s dcérami Bellou a Leiou.

Instagram/Ivana Gaborik

Stálo to za to

Ivana sa podelila o krásny záber z Malediv a jej stručný popis hovorí za všetko: „Na ten náročný let sme rýchlo zabudli.“ Nuž, krásne výhľady a luxusné počasie skutočne stoja za pár náročnejších hodín v lietadle.

image

Maledivy, raj na zemi.

Instagram/Ivana Gaborik
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 08:56