Štefan Skrúcaný a Erika Judínyová. Profimedia - Standardni obsah
StoryEditor

Známy herec má deti, medzi ktorými je 38 ročný vekový rozdiel. Vyrobili mu aj poriadny trapas

06.11.2023, 08:00
Celebrity

Štefan Skrúcaný (63) sa aj vďaka Erike Judínyovej stal pred pár rokmi štvornásobný otec. Táto informácia vzhľadom na vek oboch partnerov šokovala verejnosť. Erika sa veľmi rýchlo zhostila roly mamy a známy zabávač oprášil svoje otcovské skúsenosti. Medzi jeho najstaršou a najmladšou dcérou je totiž 38 ročný vekový rozdiel.

Štefan sa tak musí obracať a na dôchodok ani nepomyslí. Trojročná dcéra Ella mu dáva poriadne zabrať.

Otec vo vyššom veku

Štefan nedávno v šou Petra Marcina, Neskoro večer priznal, že sa pri jeho najmladšom potomkovi vôbec nenudí. Z jeho slov je zrejmé, že mu malá princezná dáva poriadne zabrať a on má tak o zábavu a vyplnenie voľného času postarané. Navyše má svoj vlastný názor aj na to, ako a čo si bude obliekať. Jej preferencie sú jednoznačné: „Musím povedať, že ako dievčatko všetko chce ružové a základ je: šaty ružové a pančucháče.“

Trapas v Chorvátsku

Okrem Lindy, ktorá má dnes 41 rokov a je jeho najstaršou dcérou, má Števo ešte dvoch synov, Tomáša a Lukáša. A podelil sa aj o vtipný zážitok, ktorý mal s jedným z nich počas dovolenky v Chorvátsku. Herec bol diskrétny a neprezradil, ktorý zo synov sa im postaral o to, aby mali súkromnú pláž. Jeden z nich totiž potreboval na toaletu a keďže pláže v tej dobe ešte neboli tak vybavené ako dnes, toalety boli poriadne ďaleko. Synovi tak poradil, aby sa šiel vycikať do mora: „Keď sa ti chce cikať, pôjdeš do mora, vycikáš sa. Žiadny problém.“ Netušil však, že to jeho 3,5 ročný syn zoberie doslovne. Na radu otca vošiel po členky do mora a vycikal sa pred zdesenými zrakmi všetkých turistov. Malo to však jednu výhodu, pretože na druhý deň sa rodina nemusela o pláž s nikým deliť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. júl 2024 04:16