Jany Landl sa stane čoskoro otcom. profimedia/ajl
StoryEditor

Fitnesák Jany LANDL sa teší na prvé dieťa: Nevyšlo mu to s DEDIČKOU impéria ani s touto známou MODELKOU!

04.11.2023, 08:59
Celebrity

Zdá sa, že známy fitnes tréner Jany Landl (38) sa konečne definitívne usadí. Len nedávno sa so svojou priateľkou Vierkou Ayisi dali druhýkrát dokopy a krátko na to svetu oznámili jednu z najkrajších noviniek. O pár mesiacov sa z nich stanú rodičia. V kuloároch sa hovorilo o tom, že fitnesák si rodinu chcel založiť dlhšie. Randil s dedičkou impéria aj modelkou. S týmito mu to nevyšlo.

Ako z rozprávky

Keď Jany a Vierka pred viac ako rokom prezradili, že tvoria pár, pre mnohých to bolo veľké prekvapenie. Aj preto, že sa poznali roky a nikdy nič nenasvedčovalo tomu, že majú k sebe blízko. Po roku randenia však prišiel šok. Rozchod, ktorý nikto nečakal a zrejme ani dvojica s takýmto koncom nerátala. Prebehol však bez zbytočnej drámy, komentovania či vzájomného osočovania. Tak Jany ako aj Vierka sa naplno venovali svojim pracovným povinnostiam.

Stará láska...

Ani jeden z nich sa počas odluky neukázal na verejnosti s nikým novým. Po pár mesiacoch však začali na ich sociálnych sieťach pribúdať podozrivé videá a fotografie z rovnakých miest. O niekoľko týždňov priznali, že sú opäť spolu. Čas im zjavne ukázal, že jednoducho patria k sebe a nemôžu bez seba žiť.

Prekvapenie

Jany sa nikdy netajil svojou láskou k deťom a prezentoval sa ako rodinný typ, hoci každý jeho vzťah po pár mesiacoch známosti stroskotal. Dnes však prišiel s obrovskou novinkou: „S veľkou láskou a radosťou s vami zdieľame túto krásnu novinku. Nesmierne sa tešíme a prežívame momentálne jedno z najkrajších období v našom živote.“ Dvojici gratulujeme!

image

Dvojica je v radostnom očakávaní.

Instagram/Jany Landl
image

Vierka s otcom Fredym Aysim.

Profimedia - Standardni obsah
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
16. september 2024 17:18