Jany Landl sa stane čoskoro otcom. profimedia/ajl
StoryEditor

Fitnesák Jany LANDL sa teší na prvé dieťa: Nevyšlo mu to s DEDIČKOU impéria ani s touto známou MODELKOU!

04.11.2023, 08:59
Celebrity

Zdá sa, že známy fitnes tréner Jany Landl (38) sa konečne definitívne usadí. Len nedávno sa so svojou priateľkou Vierkou Ayisi dali druhýkrát dokopy a krátko na to svetu oznámili jednu z najkrajších noviniek. O pár mesiacov sa z nich stanú rodičia. V kuloároch sa hovorilo o tom, že fitnesák si rodinu chcel založiť dlhšie. Randil s dedičkou impéria aj modelkou. S týmito mu to nevyšlo.

Tá sa po deviatich rokoch rozviedla s boháčom Andrejom Brnom a keď sa objavila informácia, že si do oka padla s Landlom, mnohým sa zdvihlo obočie. Fanúšikovia im lásku priali a komentovali ich ako jeden z najkrajších párov šoubiznisu. Umieračik im, ale zazvonil skôr ako by sa zdalo. 

image

Simona po rozvode s manželom Andrejom Brnom, tvorila pár s Landlom.

Profimedia

Bývalá misska Simona Brnová nenašla v známom fitnesákovi lásku väčšiu ako oceán, ale vzťah to bol pekný. Aspoň tak sa o ňom na svojom profile rozpísal Jany Landl, ktorý vtedy týmto štýlom priznal rozchod. Štíhla modelka a svalnatý tréner si dali zbohom po niekoľkých mesiacoch.

Jeho prázdne miesto v srdci zaplnila po čase Vierka Ayisi. Onedlho bude tento prominentný pár spájať nie len láska k pohybu športu, ale aj k ich prvorodenému dieťatku.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. september 2024 18:13