Marek Fašiang s partnerkou Terezou a dcérou na dovolenke ešte nedávno.Instagram/Marek Fasiang
StoryEditor

Šok! KRÍZA vo vzťahu známeho slovenského herca. Pôjdu so snúbenicou od seba?

18.10.2023, 11:22
Celebrity

Televízny otecko, herec Marek Fašiang (38) a Teréza Bizíková (23) pôsobili ako rozprávkový pár a šťastní rodičia. No zdá sa, že nie je všetko také ružové, ako to navonok pôsobí. Známy herec aj so svojou partnerkou priznali vzťahovú KRÍZU. Pôjdu od seba?

Hoci sú Marek a Tereza už nejaký čas zasnúbení. Sú rodičmi malej dcérky Olívie, ale rozprávková svadba sa zatiaľ nekonala. Pracovali však na spoločnom bývaní, na ktorom si dali záležať. Namiesto toho možno dvojica pôjde od seba. Herec zverejnil slová o partnerskej kríze, ktoré fanúšikov doslova šokovali. Tento mladý pár totiž pôsobil, ako silný a stabilný. Prežili si spolu už päť krásnych rokv. Odhodlaní boli spolu kráčať životom už navždy.

Priznanie

Marek je momentálne jedným z našich najobľúbenejších hercov. Pravidelne sa objavuje na televíznych obrazovkách a má celkom slušnú fanúšikovskú základňu. Najmä medzi ženským publikom. Jeho srdce si však získala mladučká modelka Tereza. Tá je od neho mladšia o viac než desať rokov a možno práve tento vekový rozdiel začal byť pre prominentný pár problémom.

image

Marek Fašiang priznal krízu.

archív

Rodinná idylka

Tereza a Marek sú rodičmi dvojročnej dcéry Olívie a podľa spoločných fotografií z dovoleniek ako aj bežného rodinného života nič nenasvedčovalo tomu, že by mohli prežívať vo vzťahu krízu. Na ich sociálnych sieťach zverejnili zvláštny odkaz, ktorý naznačuje, že medzi hercom a modelkou nie je všetko v poriadku: „Každý vzťah zažije počas svojej existencie krízu.. Ten náš ju zažíva práve teraz.. Bez ohľadu na to ako náš partnerský vzťah dopadne, stále nás bude spájať naše najväčšie životné štastie! Olívia!“

Marek sa s Tereou zoznámili práve na natáčaní seriálu Oteckovia, kde si modelka strihla epizódnu úlohu.

image

Marek so snúbenicou Terezou.

Profimedia - Standardni obsah
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
09. máj 2024 13:36