Tomáš a Ivana.Instagram/Tomáš Bezdeda
StoryEditor

Tomáš Bezdeda ukázal syna. Pozrite sa na tú podobu

19.10.2023, 09:47
Celebrity

Sympatický spevák, Tomáš Bezdeda (37) je otcom malého Jakubka. S partnerkou Ivanou (23) si svoje súkromie strážia a až do teraz svojim fanúšikom pohľad na štvormesačného synčeka dopriali len veľmi striedmo. Tentokrát ho však ukázali v celej kráse.

Tomáš a Ivana sa z potomka tešia už od 20. júna. Vtedy prvýkrát ukázali rodinnú fotografiu hneď po pôrode. Odvtedy však boli rodičia v pridávaní fotografií Jakubkovej tváre na sociálne siete opatrní.

Rodinný život

Zdá sa, že spevák konečne našiel vo svojom živote rovnováhu. Popri koncertovaní trávi množstvo času aj so svojou rodinkou. Je známa najmä Ivanina láska k prírode a aj po narodení prvorodeného syna trávia väčšinu voľného času práve tam. Svedčia o tom fotografie, ktorými sa radi pochvália aj na sociálnych sieťach.

image

Užívajú si spoločný čas v prírode.

Instagram/Tomáš Bezdeda
image

Malý rocker.

Instagram/Tomáš Bezdeda

Modrooký Jakubko

Tomáš svojich fanúšikov potešil detailnou fotografiou malého Jakubka. Rozkošný chlapček má krásne modré oči a vyzerá to tak, že raz z neho bude možno lámač ženských sŕdc. Komentáre od fanúšikov na seba nenechali dlho čakať. Tí sú z malého fešáka nadšení. Tomáš však priznal, že okrem nekonečnej lásky má o syna aj veľký strach: „Je to náš malý rocker,…hm,…je to naozaj krásny pocit celoživotného strachu, šťastia a lásky.“ Nuž, podobné pocity majú všetci rodičia a tieto slová potvrdili aj v komentároch pod spevákovým príspevkom.

image

Tomáš so synom Jakubkom.

Instagram/Tomáš Bezdeda
image

Modrooký Jakubko.

Instagram/Tomáš Bezdeda
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 17:14