Speváčka Marta JandováTelevízia JOJ
StoryEditor

Speváčka Marta Jandová priznala OBAVY o dcéru: Hlavne nech jej neprivedie domov tento typ chlapa!

16.10.2023, 13:14
Celebrity

Známa speváčka a nekompromisná porotkyňa talentových súťaží Marta Jandová (49) je mamou desaťročnej Márie, ktorej otec je manžel rockerky, gynekológ Miroslav Verner. Hudobníčka sa teraz rozhovorilia ako zvláda pomalý nástup dcérinej puberty a ako sa pripravuje na chvíľu, keď si nájde prvú lásku. Jeden typ muža Marta doma nechce vidieť!

Dcéra speváčky Marty Jandovej tento rok oslavila okrúhle desiate narodeniny. Mamička mladej slečny sa už pomaly, ale iste začína pripravovať na nástup puberty. Obdobie, ktoré býva náročné pre každého rodiča: „Tak puberta už málinko začala,“ priznala speváčka a porotkyňa.

Umelkyňa zataiľ pravidlá doma nemení: „Snažím sa stále ešte s tým, ako ju doteraz vychovávame, vysvetľovaním, trpezlivosťou... Je to ťažké, ale dovolím si povedať, že to zatiaľ funguje, ale má desať. Uvidíme, ako to bude ďalej, ale je to niekedy fakt ťažký, hlavne keď si postaví hlavu a ja sa jej potom snažím vysvetliť, že to chápu, že je naštvaná, snažím sa to chápať, ale ako hovorím, darmo hovoriť, má len desať, uvidíme za dva, za tri, za štyri roky," prezradila svoje výchovné metódy najstaršia dcéra rockera Petra Jandu pre extra.cz.

Toto teda NIE!

Na to, že možno už čoskoro bude s Maruškou riešiť jej prvé lásky, je vraj pripravená. „Možno lepšie, keď ten chlapec bude šestnásťročný, než aby u nás raz zazvonil nejaký štyridsiatnik, ktorý by povedal: Čau Marto, budu si tykať?, zasmiala sa.

Jandová vie čo je to zoznamovanie bizarným spôsobom veľmi dobre. Sama si tým prešla. Jej manžel, gynekológ Miroslav síce nie je od nej výrazné starší, ale ich prvé stretnutie je úsmevné. Každý si myslel, že ju manžel zbalil pri gynekologickej prehliadke. Nebolo to však pri zdravotnej kontrole: „Bolo to tak, že som bola po rozchode. Zavolala mi moja druhá macocha, tretia žena môjho otca, ktorá je pôrodnou asistentkou. Pracovala v Podolí, kde robil aj on,“ bonzla v minulosti na seba. „Hovorila, že tam má takého pekného mladého doktora, ktorý je vraj po rozchode. Raz pri práci jej povedal, že som mu sympatická a pozval ma na kávu. Jednoducho si to na mňa vymyslela,“ vysvetlila speváčka.

„On sa s tým vôbec netrápil a rovno mi zavolal. Predstavil sa a povedal, že by chcel ísť so mnou na rande,“ odhalila pred rokmi ich začiatok.

image

Speváčka Marta Jandová s manželom Miroslavom Vernerom.

Profimedia
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 14:13