Lucia Almaksus.Instagram/Lucia Almaksus
StoryEditor

Známa influencerka sa stala prvýkrát mamou. S týmto menom ste sa ešte nestretli

11.10.2023, 15:11
Celebrity

Známa influencerka a podnikateľka Lucia Almaksus (28) sa do povedomia verejnosti dostala najmä vďaka reality show Farma. Dnes má vlastnú značku a slušnú fanúšikovskú základňu. Práve svojim fanúšikom dnes oznámila tú najkrajšiu správu. Je z nej mama a svojej prvorodenej dcérke dala netradičné meno.

Aj napriek tomu, že tehotenstvo, aj pohlavie bábätka oznámila pomerne skoro, meno dcérky si nechávala Lula až do poslednej chvíle pre seba.

Krásny dátum

Malá slečna sa mala narodiť 10.10 a rodičia jej vybrali krásne, no netradičné meno: „AMINA ALMAKSUS, 10.10. 2023. Táto puzzla nám tak chýbala. Čakali sme na teba celý náš život, bábätko naše, si to najlepšie, čo sa nám kedy podarilo. Milujeme ťa.“ Mladá rodinka je tak už kompletná a mamičku, ako aj otecka čakajú úplne iné povinnosti, než na aké boli zvyknutí.

image

Mladá rodinka.

Instagram/Lucia Almaksus

Aktívna do poslednej chvíle

Lula niekoľkokrát priznala, že tehotenstvo nie je práve jej najobľúbenejším obdobím, aj napriek tomu, že sa snažila naplno si ho užiť. Zároveň nepoľavila ani zo svojich pracovných aktivít a aj vo vyššom štádiu tehotenstva nevynechala svoje obľúbené tréningy. Rodinke gratulujeme a prajem všetko dobré!

image

Lucia s dcérou Aminou.

Instagram/Lucia Almaksus
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. júl 2024 06:01